2777
2789
خب باباش قد بلنده... با این اصلا دیگه شیر خشک یا پاستوریزه نمیخوره.... ولی قدش اینقدره...

دوستم خودش و شوهرش قدبلندن ولی پسرش خیلی کوتاهه

خودش میگه خانواده شوهرم تو نوجوونی قد میکشن

اکثر پسرا تو نوجوونی قد میکشن

از الان حرص نخور خخخخ

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دقیقا پسر همسایه ی ما همسنه منه من با اینکه دختر بودم و ریزه میزه اون بازم از من کوتاهتر بود من ...

اره پسرا بعد از بلوغ قد میکشن.... ولی خب وقتی می بینم بچه به این کوچیکی لب به شیر نمیزنه نگرانش میشم

تو خونه هم میتونم مقایسه کنم؟این صدک چجوریه

بله عزيزم پشت کارت بهداشتش رو نگاه کن - همون که واکسنها رو ثبت مي کنن - از روي نمودار برحسب سنش نگاه کن قدش روي کدوم نموداره بعد متوجه مي شه جزو کدوم صدکه

اره پسرا بعد از بلوغ قد میکشن.... ولی خب وقتی می بینم بچه به این کوچیکی لب به شیر نمیزنه نگرانش میشم

پسر منم علاقه ای به شیر نداره 20 ماه شیر خودمو خورد دیگه شیر نمیخوره منظورم پاستوریزه س

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
خب باباش قد بلنده... با این اصلا دیگه شیر خشک یا پاستوریزه نمیخوره.... ولی قدش اینقدره...

اصلا به شیر و این چیزا هم ربط نداره البته میگم شاید ۱۰ درصد تاثیر بذاره وگرنه من خودم اصلا اهل شیر نبودم قدم بلنده ولی یه بنده خدایی اصرار داره ک بچگیش روزی ۲ پاکت شیر میخورده از من کوتاهتره🙄🙄🙄

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

پسر منم علاقه ای به شیر نداره 20 ماه شیر خودمو خورد دیگه شیر نمیخوره منظورم پاستوریزه س

متأسفانه.. بچه من از 10ماهگی  شیر خشک نمیخوره... شیر پاستوریزه هم نمیخوره..... میخوام ببرمش دکتر بهش شربت کلسیم بده...

من یه سری بچم شیر پاستوریره اصلا نمی خورد دکترش می گفت اشکال نداره. فکر نکنم زیاد به شیر مربوط بشه. کلسیمش را از راههای دیگه تامین کن. مثل کشک و ماست

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍