2777
2789
عنوان

با 400 تومن تو تهران زندگی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 79 پست

واقعا نمی دونم چرا انقدر جبهه گرفتید در مقابل اون تاپیک

من نه می خوام به قول شما پز زیر پوستی بدم نه خرج خودم انقدره

ولی واقعا تو تهران 7 یا 8 میلیون عدد عجیبی نیست

مثل اینکه خیلی وقته خرید نکردید و اصلا خرج دستتون نسیت

عزیزم شما که تاپیک میزنی با 400 تومن زندگی کردی اون دیگه هنر شماست که خودتون هم می گید گریتون در اومده 

پس فکر نمی کنید مقایسه اش هم نباید کرد

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببخشید تا کی ادامه میدی اینطوری ؟برو یجا سر کار ،مانتو فروشی ای ،حتی بسپار شرکت خدماتی کار پیدا ...

عزیزم من پزشکی میخونم و الانم دارم پایان نامه م رو انجام میدم.وقت کار نیست.

میدونید چرا درکتون نمیکنم چون مامان من یه حقوق بازنشستگی داره خونشم اجاره داده با من زندگی میکنه ولی بازم گاهی وقتا کمکش میکنم چون همین خرج دارو و دکتر و این چیزا با اینکه بیمه هم داره بازم زیاده

آخه نمیشه کسی که بچه داره یا حتی دو نفره اجاره خونه هم میده ماشینم نداره یا حتی داره با ماهی یه تومن تو تهران بگذرونه

همکارم مجرده خرجیم نداره فقط ماهی ۳۰۰ کرایش میشه

واقعا نمی دونم چرا انقدر جبهه گرفتید در مقابل اون تاپیک من نه می خوام به قول شما پز زیر پوستی بدم ن ...

میشه خیلی بیشتر از اینها هم خرج کرد ولی در مقایسه با اکثریت جامعه عدد عجیبیه

تنهام چون یک ساله طلاق گرفتم.داشتم درس میخوندم که تازه تموم شده و پایان نامه مونده.مستاجرم. خیلی وق ...

چطوری اجاره می دی !!!!! واقعا اجاره دادن و زندگی کردن بدون شغل سخته ! من از اجاره دادن و خرج زندگی ترسیدم نتونستم طلاق بگیرم 

مرغ دوبار گرفتم گوشت هم اصلا!! تو دانشگاه غذا میخوردم که مجبور نباشم بخرم

خوب دختر خوب شما غذاتو دانشگاه میخوری نمیتونی خودتو با کسی که بچه داره همیشه خونست یا شوهر داره دونفرن مقایسه کنی

میدونید چرا درکتون نمیکنم چون مامان من یه حقوق بازنشستگی داره خونشم اجاره داده با من زندگی میکنه ولی ...

تو این مدت چندباری سرجمع 5 تومن به دستم رسیده.مثلا با فروش طلاهایی که داشتم. اجاره رو کم کردم ازین مبلغ.400 تومن بدون اجاره.

توی تهران که اکثر ماشین ها با نرخ الان زیر 400 میلیون نیست پس 7 و 8 میلیون واقعا عجیب نیست

من بحثم اصلا شهر های کوچیک نیست

صرفا تهران منظورمه

فقط مهد کودک پسر من ماهی 2/200 پس بقیه خرج ها رو خودتون حساب کنید

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
عزیزم من پزشکی میخونم و الانم دارم پایان نامه م رو انجام میدم.وقت کار نیست.

عزیزم به اساتیدتون بسپار ،کار میتونن واست پیدا کنن ،اگه فقط پایان نامست روز آزاد داری ،اونارو برو سر کار ،من باشم میرم تو مراکز لیزر و اینا تکنیسین میشم ،هم راحته هم نسبتا درآمد خوبی داره ،میتونی از اساتید بخش پوست بخوای بت جایی را معرفی کنن،اینطور زندگی سخته ،البته از غذای دانشگاه با خوابگاهش استفاده کن 

خوب دختر خوب شما غذاتو دانشگاه میخوری نمیتونی خودتو با کسی که بچه داره همیشه خونست یا شوهر داره دونف ...

مقایسه نکردم کلی گفتم.خودم هم اگر داشته باشم شاید خیلی بیشتر ازینها خرج کنم.دارم وضعیت جامعه رو میگم.

ضمنا یعنی الان شما سطح رفاه من و ایشون رو یکی میدونی؟؟؟؟ 

درسته اگه خرج لباس و قرتی بازی حساب کنی اونجا بحث خشکبار و وسایل پخت و‌ پز ث اینا بود

من تاپیکش رو نخوندم ولی آره. با همه چی هفت هشت تومن میشه

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...