2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست
مسخره نکن لطفا . واقعا شوهرم اینجوریه به همه کمک میکنه . از خرج خونه میزنه و به چهارتا بدبخت بیچاره ...

خب اخه چيو به زنت ميگم كار خلافي كرده كه ترسونده بهرحال

خير خواهي و بازنش ميتونه انجام بده مثلا كمك مالي ميخواد انجام بده با زنش بره كمك كنه به هركي ميخواد مخصوصا به خانما 

يعني رابطه داشتن ؟ از روي خير خواهي ؟ بعد باور كردي؟

ن نمیکشم . دوماه ازم فرصت خواست که همه چیزا درست کنه منم قبول کردم 

مثلا چیکار کنه؟ باید براش شرط و شروط بزاری.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم همین کارا کنم نزاشت . گریه کرد قسم خورد گفت دیگه این کارا نمیکنه و فقط میخواسته کمکش کنه ول ...

تنها راهش اینه به زنه زنگ بزنی بگی شوهرم دیگه نمیخوادت 

خودم بهش گفتم یه مدت بره دنبال زنایی مثل تو تا قدر منو بدونه

و بعدش پدر همسرت رو در بیار

بگو اینو گفتم به زنه که نخواد بترسونتت

حالا اگر دست از پا خطا کنی میدونم کرم از خودته

یه نفر بود ما تازه ازدواج کرده بودیم دوست دختر قبلی شوهرم بود 

همش زنگ میزد به شوهرم بهش گفتم تو جواب نده شومارشو گرفتم 

رفتم از بیرون زنگ زدم به دختره یه فحش هایی دادم باورم نمیشد اینا رو بلدم

بعدش دیگه گورشو گم کرد

خب اخه چيو به زنت ميگم كار خلافي كرده كه ترسونده بهرحال خير خواهي و بازنش ميتونه انجام بده مثلا كمك ...

اره عزیزم

طرح واره از خود گذشتگی داشته باشی تو همه چی پیش قدم میشی متاسفانه

ایشالا همسر استارتر هم خوب میشه

🖤

من حالم بده شما مسخره ام میکنید ؟ امیدوارم این بلا سر کسی نیاد تا حال منا نفهمه 

الهی که فدات شم تو دلت قشنگ من هم مسخره نکردم خواستم بگم توهم اونو مشغول خودت بکن بزار نگران خیانت تو باشه عزیزم چرا ناراحن میشی

ن نمیکشم . دوماه ازم فرصت خواست که همه چیزا درست کنه منم قبول کردم 

حتما برو مشاوره 

فرشته نجات بودن صفت بديه كه برخي مردا دچارشن 

تو هركاري الكي دخالت ميكنن حواسشونم نيست

مثلا به يك زن كمك ميكنن حواسشون نيست ممكنه اون زن وابسته بشه بعد گناه بزرگي ميكنن

بايد همسرت پيش پزشك بره و ددرمان بشه بزار پدشك تصميم بگيره اگر بگن درمان نميشن اونوقت بايد تصممي جدي اي براي اين رابطه بگيري چون ممكنه بعدها بدتر از اين پيش بياد