2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه دوباره اتفاق افتادن ترس استرس  

خب ببرش مشاوره الان وقت خوبيه شرط و شروط بزار كه بايد بره مشاوره حق طلاق بگير تا بترسه 

حق حضانت فرزندان در اينده و ... همه رو بگير

حتي اگر خونه داره بگو بنامت بزنه همه چيو بنامت بزنه ماشين خونه تا بفهمه راحت ميتوني بزاريش كنار يكم بترسه 

با مشاور مشورت كن ولي نذار پول تو حسابش باشه پولا دست خودت باشه يك مدت تا اين عادت از سرش بيوفته چه معني داره وقتي زنش نياز داره به يكي ديگه برسه

همش طرح نياز كن نذار پولي بمونه شده پس اندازشون كن

وام خانوادگي شركت كن كه پولي نمونه واسه كمك

خودت ادم هاي نيازمند و پيدا كن و ببرش و باهم كمكشون كنين 

تا بدونه كمك درست بايد كرد

وقتی شوهر شماهم تمام سرمایه  زندگیش بارباشه  تو یه کشور دیگه میزاریش بره دنبال کار و برگرد ...

خب باعاش برو سفره خودتم خوش ميگذروني 

بنظرم حتي شده مرخصي بگير

ولي اينطوري از زندگي ميوفتي بهش بگوب ايد كار دايم تو شهر خودتون داشته باشه اون كار امنيت نداره وقتي قرار باشه زندگيتون ازهم بپاشه پس امن نيست حالا هرچقدر سوددار باشه 

من شرعیشو گفتم.ذهنیشو گفتم

خب منم گفتم خيليا شرعيشو قبول ندارن ذهنيشم امادگي دارن درست مثه مردا 

هستن واقعا 

الان جاريم خود من قشنگ به شوهرش خيانت ميكنه شوهرش دوستش داره حاضر نيست طلاقش بده الان ١٢ ساله تازه دخترم دارن جاريم  اصلا مذهبي نيست برادرشوهرم خودش عاشقش شد بزور مامانشو فرستاد خواستگاري اوناهم چون خانواده شوهرم اون موقع خيلي پولدار بودن قبول كردن 

الان كه برادرشوهرم ورشكست شده و زندگي خيلييي پولدارانه نداره متوسط رو به بالاست حالا پاشو كرده تو يك كفش كه طلاق ميخواد 

از همون اول هم دوست پسر داشت مشروب ميخورد خيانت ميكرد حتي با راننده اشون ريخته بود رو هم راننده اي كه خود برادرشوهرم براي راحتي زنش براش گذاشته بود 

برخي زنها مثه مردان خيانت ميكنن برخي مردان مثه زنها بخاطر زندگي و بچه اشون صبوري ميكنن

برادر شوهرم و خونه اش راه نميده بنده خدا تو شركتشون ميخوابه ولي خونه گرفته براي زنش و بچه اش  و خرجيشون هم ماه به ماه بايد بريزه ولي زنه راش نميده تازه وقتي ميره خونه زنه بچه رو برميداره ميره كه اذيتش كنه مثلا نميذاره بچه رو ببينه چون نقطه ضعف برادرشوهرم دخترشه 

هستن برعكس همه مردا و زنا عين هم نيستن واقعا

خب ببرش مشاوره الان وقت خوبيه شرط و شروط بزار كه بايد بره مشاوره حق طلاق بگير تا بترسه  حق حضا ...

برا من هیچ چیزی کم نمیزاره  . همه چیزم گفته به اسمم میکنه . مشکلی نداره 

خب باعاش برو سفره خودتم خوش ميگذروني  بنظرم حتي شده مرخصي بگير ولي اينطوري از زندگي ميوفتي به ...

برا کار میره ن مسافرت که برم . کار ثابت داره این شغل دومشه . و همیشگی نیست . زندگیم را میسازم که موندم وگرنه میرفتم 

استارتر تو رو خدا فقط برو سراغ اون زنه تا میتونی ابروشو ببر وای ب خدا اعصابم خورد شد زنیکه کثافت هرزه

برو سراغش هر چی فحش و ناسزا توی تمام زندگیت بلد شدی نثارش کن با شوهرت هم برو تنها نرو 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
صحبت کردن من بتو چه شوهر خودت همچینکاری میکرد درکش میکردی!!!

شوهرمن اینجور کاری کرده . پس بهم بر میخوره وقتی بی احترامی ببینم . شما درک نکن منا احتیاج به درک کردن ندارم 

استارتر تو رو خدا فقط برو سراغ اون زنه تا میتونی ابروشو ببر وای ب خدا اعصابم خورد شد زنیکه کثافت هرز ...

برم ابروش را ببرم که خدا نبخشدم ؟ اره به این چیزا فکر کردم ولی من نمیتونم این کارا کنم .

استاتر تو اشتباه كردي به روي خودت اوردي يكي از اشناهاي ما مرده يه زنه رو صيغه كرده بود زنه هم ازش حا ...

من از اردیبهشت ماه فهمیدم یکی هست . ولی فکر کردم دوستی یا شیطنت مردونست . خیلی چشم پوشی کردم ولی دیگه نمیتونستم . شوهر من هم از ترس فهمیدن من به اون باج میداد ولی الان که من فهمیدم دیگه هیچی را ازم پنهون نمیکنه و حتی خودش هم زنگ نزده تمومش کنه رابطه را به یکی از دوستاش گفته زنگ زده که من اون ادم را میشناسم و میدونم چقدر ترسناکه . گفت ترسیدم زنگ بزنم یا برم درخونش باز با حرفاش خامم کنه . برا همین به دوستش گفته