2777
2789
عنوان

به نظرتون بخرم یا نه

148 بازدید | 17 پست

دوستان ما حدود شصت تومن پس انداز داریم شوهرمم درامدش ماهی دو تومنه که نمیشه به هیچ عنوان پس انداز کرد با دو تا بچه..مستاجریم و ماهی ششصد کرایه خونه میدیم..میخوایم با این پول یه مسکن مهر بخریم نظرتونو میخوام اگه تجربه ای دارید  

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگي داره كجا باشه برو نگاه كن اگه خوب بود محلش و دسترسيش خوب بود بخر . اكثر مسكن مهر ها جاهاي پرت هستند تا جايي كه من ديدم البته . اون اجاره ميشه پس انداز ايشا اله بهترش رو ميخرين 

ممنون عزیزم ..با این پول زمین هم میتونیم بخریم ولی حالا حالا ها فکر نکنم بتونیم بسازیم به نظرتون مسک ...

واااا الان میدونی هزینه ساخت و ساز چقد گرونه.

واسه ساختن یه واحد فقط باید ۵۰ میلیون پول اهن بدی چه برسه به پول اجر و سیمان و ماسه و گج و کارگر و .....

چرا خونه نمی خرین؟ وام مسکن هم بگیرین قسطش تقریبا یه تومن می شه

من میخوام کرایه ششصد رو ندیم اخه قسطش سیصده اینجا بخوایم یه خونه بخریم حداقل باید صد وهشتاد داشته باشیم 

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
حتما بخرید  میگن همون مسکن مهر هم میخواد خیلی گرون بشه. زودتر اقدام کنید

شده خواهر من

فامیل شوهر من 50 تومن دادن خریدن خام و تکمیل نشدشو یک سالو نیم پیش

الان همون شده 100 میلیون

توشو تکمیل کردن کابینت و همه چیشو کامل کردن الان شده 320 میلیون