2777
2789
عنوان

پزشک متخصص کودکان

633 بازدید | 8 پست

دوستان خواستم تجربه مو درمورد بیماری  پسرم باهاتون در میون بذارم. حدود ۴۰روز بود که پسرم مریض بود اولش با تب و علایم سرماخوردگی شروع شد تو این مدت  پیش سه تادکتر مطرح تو کرج بردم و همشون گفتن مشکلی نیست و داروهای مختلف دادن ولی پسرم همچنان بیقرار بود و و یهو دچار سرفه های مکرر میشد و گاهی هم تب میکرد تا یکی از دوستانم  که واقعا براش دعا میکنم دکتر فروغ هاشمی رو که تو این سایت هم مشاور هستن بهم معرفی کردن پریروز پیششون بردم و با یه نسخه و بعد از دوروز الان پسرم کاملا خوب شده.

چون واقعا پیدا کردن یه دکتر خوب کودکان تو کرج برا خودم معضلی بود خواستم تجربم رو در اختیار مامانا بذارم‌تا درصورت لزوم استفاده کنن. امیدوارم همه نی نی ها سلامت باشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بعضي وقتا بچه رو تو كل دوران بيماريش انقدر اين ور و اونور ميبريم تا دوره بيماريش طي بشه... اون ...

نه عزیزم اینطور نبود مشکل این بود که من به بچه م شیرخشک میدادم و به اشتباه غلیظ تر درستش میکردم و به عنوان یه مادر بی تجربه هیچکدوم از پزشکا ازم شرح حال درست نمیگرفتن. اما ایشون خیلی با دقت شرح حال گرفتن و این موضوع رو فهمیدن و مشکل فرزندم برطرف شد. بعد ها فهمیدم که اگر خانم دکتر متوجه نمیشدن سدیم خون  فرزندم بالا میرفت و تشنج میکرد و خدای نکرده  زبونم لال فلج میشد.

نه عزیزم اینطور نبود مشکل این بود که من به بچه م شیرخشک میدادم و به اشتباه غلیظ تر درستش میکردم و به ...

فرزندم همین الان هم تحت نظر ایشونه. متاسفانه مطبشون یه دوره تعطیل بود و ما در به در پزشک بودیم. 

چشم پسرم عفونت کرده بود و نمیدونستم مطبشون مجدد باز شده پیش چند تا پزشک بردم گفتن الرژیه و خوب نمیشد ایشون تشخیص داد و با داروهلشون چشم پسرم کاملا خوب شد.

فرزندم همین الان هم تحت نظر ایشونه. متاسفانه مطبشون یه دوره تعطیل بود و ما در به در پزشک بودیم.  ...

منم بچه هام رو پیششون میبرم و واقعا راضی هستم

امیدوارم خداوند بهشون سلامتی و طول عمر با عزت بده