2777
2789
عنوان

واریکسل ، کمک خانوما 😭

204 بازدید | 9 پست

شوهرم مورفولوژیش پایینه و تحرکش هم کمه . دکتر دارو داد تو ۴ ماه یه بار بالا رفت دوباره همه چیش اومد پایین . ۸ سال پیش عمل واریکسل چپ گرید ۳ انجام داده . دوباره به اصرار خودم سونو داد که مشخص شد واریکسل گرید ۱ سمت راست داره و دکتر سونوگرافی گفته فقط باید عمل کنی . هنوز پیش دکتر خودش نرفتیم ‌. کسی با این شرایط بوده که بعد از عمل مورفولوژی اسپرمش نرمال شده باشه ؟ مشکل اصلی ما مورفولوژی هست . کسی هست که جواب گرفته باسه ؟😭😭

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
آره من شنيدم اتفاقا بيستر اوقات دو قلو ميتونن بارور كنن

یعنی واریکسلش رو عمل کنه ، همه چیش نرمال میشه ؟

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام,من مورفولوژی نمیدونم چیه اما برادر شوهرم واریکوسل دوطرفه داشته بهش گفتن بچه دار نمیشی بعد که عمل کرده بچه دار شده.الان یه دختر ناز داره:) فکر کنم حل بشه چون تو این مسایل مهم اینه که تشخیص داده بشه مشکل چیه.

خدایا شکرت 🙏💑
سلام,من مورفولوژی نمیدونم چیه اما برادر شوهرم واریکوسل دوطرفه داشته بهش گفتن بچه دار نمیشی بعد که عم ...

خدا کنه برا ماهم جواب بده 😭 میترسم عمل کنه و هیچ تغیری نکنه 

به سرعت نه ولي بعد ١-٢سال آره من هرچه ديدم عقيم نشدن امار دوقلو زاييشونم بالا بوده

انشالله خدا برا ماهم معجزه کنه 😭 برام دعا کن گلم مرسی که جواب دادی

خدا کنه برا ماهم جواب بده 😭 میترسم عمل کنه و هیچ تغیری نکنه 

عزیزم شوهرتون سمت راستشو عمل کرد؟؟ 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد