2777
2789
عنوان

بوی مایع دستشویی

4617 بازدید | 26 پست

من حالم از بوی مایع دستشویی بهم میخوره 

هر جا میرم تو شرکت یا دکتر یا جاهای عمومی کم میمونه بالا بیارم از بوش 

یعنی این حساسیت به مایع دستشویی هستش 

وفتی مایع میزنم اصلا دلم نمیخواد از دستام تا مدتی که بو میده استفاده کنم حالم بد میشه بوش رو حس میکنم

تو خونه هم با ریکا میشورم دستام رو 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا میگرن داری ،اگر جدیدا اینجوری شدی شاید بارداری،من خودمم حساسم چند تا مایع دستشویی رو فقط میت ...

نه یه مدت خیلی طولانیه اینجوریم 

میگرن داشته باشی حساس میشی؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
چرا؟بارداری؟

نه باردار نیستم 

ولی شدیدا از بوی  مایع حالت تهوع میگیرم الانم دکتر بودم دستم رو شستم رفتم دستشویی وقتی امدم بیرون حالت تهوع گرفتم بوش بد هم نیست ها من اصلا نمیتونم تحمل کنم حالم بد میشه 

اگه بارداری ک کاملا طبیعیه

نه بابا باردار کجا بود نیستم اینجوری عذاب میکشم باشم چیکار کنم 

من اصلا از بوی هر چی مایع است حالم بهم میخوره ناخداگاه 

بله،البته به بوهای دیگه هم حساس میشی مثل عطرا یا خوش بو کننده ها،مواد شوینده یا غذاها

من از بوی عطر هم متنفرم شوهرم میگه مردم به خودشون عطر میزنن خوشبو بشن تو گوه بزن 

از بوی عطر که بدم میاد نمیزارم تو خونه بزنه یا جای رفتنی بفهمم زده تو ماشین سردرد میگیرم 

ولی بوی مایع فقط حالت تهوع میاره برام ولی سردرد وقت بوی عطر 

ولی جایم درد نمیکنه که بگم میگرن یعنی بی صدا میگرن دارم 

وااای بو فاضلاب میده با عرض معذرت😷😷😷

موز بماند من یبار نمیدونم چی بود بوش اینقدر حالم بد شد تو خونه داشتیم از پنجره پرتش کردم بیرون اینقدر به دل و رودم فشار امد 

من میگفتم الان که دیگه همه چیز قلابی شده اینها هم معلوم نیست چی میزنن بهش که این بوها رو میده خیلی بوهاشون تنده