2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی.میناب یا چابهار?

533 بازدید | 21 پست

کجا برم از شهرای جنوب که به صرفه باشه و حتی خارجی هاش مناسب تر از شهرستان های دیگه باشه?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرسش کجاس؟؟

سرچ کن 

انبار سیسمونی آیسان

انبار سیمونی آقا بزرگ 

جفتشون قیمتاشون نزدیک به عمدست 

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

گناوه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سرچ کن  انبار سیسمونی آیسان انبار سیمونی آقا بزرگ  جفتشون قیمتاشون نزدیک به عمدست

سایتی چیزی نداره بشه خرید کرد?

نمیتونم بیام اونجا.

والا ما اصفهانیم .بابام رانندس .اونجا میره زن عموم هم هفته پیش اونجا بود گفت لباس که ندارن کالسکه هم تک بود قشنگم نبود قیمتاشم بالا .بابام گفت خوب نبودن .همینجا اصفهان رفتیم خریدیم همه مدل بودهم خارجی هم ایرانی

والا ما اصفهانیم .بابام رانندس .اونجا میره زن عموم هم هفته پیش اونجا بود گفت لباس که ندارن کالسکه هم ...

خب تهران خیلی جاها هست

مثلا من این دوجایی که دوستمون گفت رو تاحالا نشنیده بودم

ولی جاهای دیگه رفته بودم

والا ما اصفهانیم .بابام رانندس .اونجا میره زن عموم هم هفته پیش اونجا بود گفت لباس که ندارن کالسکه هم ...

کجا رفته بودن?تهران یا میناب?

سایتی چیزی نداره بشه خرید کرد?

نه فقط حضوری 

اما کانال و اینستا داره سرچ کن

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
خب تهران خیلی جاها هست مثلا من این دوجایی که دوستمون گفت رو تاحالا نشنیده بودم ولی جاهای دیگه رفته ...

من که مامانم دوست داشت بریم قشم ولی من چون نمیتونم تو ماشین بشینم خواهرمم بچه کوچیک واشت دیگه قید رفتن شهر دیگه زدیم همینجا خریدیم