2777
2789
عنوان

دردهای بارداری،کمکم کنید

138 بازدید | 21 پست

سلام مامانای با تجربه

دوستان من هفته ۷م فردا وارد هفته ۸ میشم،از دیروز هر از گاهی پهلوهام و دور نافم درد میکنه،مدام درد نمیکنه

ولی گهگاهی درد میکنه و نگرانم کرده

کمی ترشح زردم دیروز داشتم ولی فقط یکبار شد

نکنه جنین از بین رفته؟

برم دکتر؟

هفته پیش دوشنبه رفتم سونو صدای قلب همه چی عالی بود

خیلیم حالش خوبه مثل من نباش منم اقنجوری بودم هی فکر و خیال میکردم😄تازه هماتومم داشتم

الان22هفته ام از دیروز گیر دادم به تکوناش ک چرا اینجوریه هی شوهرم میگه خوبه اروم باش😥

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه عزیزم بارداری هرکس بابقیه فرق داره من پهلو درد نداشتم اما ناف درد داشتم اینم بدون این استرس الان واون سونوی که  میخوای بری تا دکتر انجام بده ازهمه چی براش بدتره سعی کن ببخیال باشی 

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
عادیه عزیزم بارداری هرکس بابقیه فرق داره من پهلو درد نداشتم اما ناف درد داشتم اینم بدون این استرس ال ...

یعنی نرم دکتر؟

دیروز تاپ پوشیده بودم هوام سرده،نمیدونم بعد اون شد

من از استرس اصلا درست حسابی نخوابیدم 😓

من ک حسابی درد داشتم مخصوصا دلدرد طبیعی بود رحم داره بزرگ میشه و بندای رحم کشیده میشن به من اینو گفتن

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ازمايش ادرار ميده نه سونو اگر سونو هم بده حتمأ نيازه ديگه باردارى بيخيالى نميطلبه

هفته پیش هم سونو رفتم هم آزمایش ادرار و خون دادم

همه چیز اوکی بود،دکتر گفت همه چیز خوبه

پهلوهاتو شكمتو بپوشون منم باردارم گرمايى هستم اما شكممو گرم نگهميدارم

من اصلا نمیتونم لباس گرم بپوشم

حالا الان پوشیدم ببینم اگه خوب شدم که هیچی،اگه نه برم دکتر

یعنی نرم دکتر؟ دیروز تاپ پوشیده بودم هوام سرده،نمیدونم بعد اون شد

ختما یخ کردی .من بودم نمیرفتم چون از ذکترم بیشتر دلم برا بچم میسوزه میدونی این سونو با اون طفل معصوم چکار میکنه

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....