2777
2789
عنوان

دیرترین زمانیکه بی بی چک مثبت شد

15667 بازدید | 62 پست
سلام خانمها قصد و منظور من از زدن این تاپیک اینه که میخوام بدونم دیرترین زمانیکه بی بی چک مثبت شد و باردار بودین کی بوده؟ مثلا 1 ماه بعد از تاخیر یا حتی با وجود خونریزی و داشتن علایم بارداری ، بی بی چک مثبت شده؟ اگه خودتون یا دوستانتون تجربه داشتن لطفا دریغ نکنن تا من و امثال من از این تجربیات استفاده کنن
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه قبل خورده بودم و آمپولم زده بود ولی خونریزی داشتم ولی حجمش خیلی کمتر از ماههای قبلم بوده
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
آخه چطور ممکنه که تا 2 ماه بی بی چک منفی باشه؟
ده روز بعد تاخیر مثبت شد
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
ازمایش هون بدی دقیقه دیگه
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
یعنی ممکنه با وجود داشتن علایم و حجم خونریزی کم حامله نباشه شخص؟ همچنان هم بی بی چک منفیه
ی بار که پری شدم و باز داغون شدم خیلی گریه کردم شوهرم بهم پیام داد که بیشتر اشکمو دراورد نوشته بود:بابایی به مامان بگو ببخش که نتونیتم بیام بگو دوسش دارم زود زود میام پیسش.
الهییییییی ریما جان ناراحت نشو خدا هروخ صلاحمون باشه یه فرشته کوچولو میفرسته برامون من خودم 4 سال و 1 ماه شده که منتظر یه فرشته هستم