2777
2789
عنوان

برادرهای بی محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 29 پست

از اون خنگان

مث داداشای من

داداشام مجردن ولی میدونم ازدواج کنن این مدلی میشن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
چرا مگه میشه مامانت این همه به قول خودت با کمالات باشه و بچه هاش این باشن؟؟؟؟؟؟

شاید باورتون نشه ولی سه تا دامادها مادرم رو میپرستن ولی پسرها بسیار پرتوقع هستن مثلا دعوتی فقط. از طرف ما باید باشه اونها اصلا دعوت نمیکنن اگه یه بار بگیم داریم میاییم خونه تون بهانه میارن که نریم

تازه خیلی مدارا میکنیم که همین رابطه نصف و نیمه از بین نره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غصه نخور ی روزی پشیمون میشن بچه هاشون بزرگن یا ن

اره بچه بزرگ هم دارن یعنی فقط،خدا میدونه چقدر دوستشون داریم و بچه هاشون خوبن ولی اینقدر برادرهامون از ما ایراد گرفتن و کوچیکمون کردن که اونها هم نسبت به ما سرد هستن 

حتما زیاد لوسشون کردن پدر مادرتون همین که مثه بقیه نمیگید زناشون پرشون میکنن و زناشون فلان و بهمانن ...

واقعا من خودم همیشه میگم محبت زیاد بعضی وقتها ادم ها رو.خراب میکنه البته نظر اونها برعکس انتظار محبت بیشتر دارن ولی یه فقط،از طرف ما خودشون خنثی هستن

واقعا من خودم همیشه میگم محبت زیاد بعضی وقتها ادم ها رو.خراب میکنه البته نظر اونها برعکس انتظار محبت ...

دایی های منم همینجوری هستن

از بس که مادربزرگم عاشق پسراش بود انقدر اینا رو لوس بار اورده بود که خدا میدونه 

بنده خدا چند سال اخر عمرش مریض بود یکیشون که اصلا بهش سر نمیزد یکی دیگشونم دو سه هفته ای یه بار

همش دختراش پیشش بودن

وقتی زیادی به کسی محبت کنی میشه وظیفه و هی توقع بیشترشو ازت داره

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
از اون خنگان مث داداشای من داداشام مجردن ولی میدونم ازدواج کنن این مدلی میشن

خدا کنه که اینطوری نباشن 

دومیه زمان مجردی یکی رو میخواست که اون داداشم رو نمیخواست

یه روز درس داشتم  داداشم خیلی گیر داد که لباس هاش رو اتو کنم من گفتم نمیکنم و اون سر و صدا کرد من هم جوابش رو میدادم که یدفعه یه حرفی به دختر زدم چنان کشیده ایی بهم زد که هیچوقت یادم نمیره 

خدا کنه که اینطوری نباشن  دومیه زمان مجردی یکی رو میخواست که اون داداشم رو نمیخواست  یه ...

متاسفم واسش☹

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
متاسفم واسش☹

تو خانواده ما اصلا کسی اجازه چنین کاری رو نداشت من از بچگی هیچوقت یاد ندارم حتی پدر و.مادرم کوچکترین تنبیه بدنی ما رو نمیکردن

ولی این بخاطر یه دختری که اصلا تحویلش نمیگرفت روی من دست بلند کرد 

حتما زیاد لوسشون کردن پدر مادرتون همین که مثه بقیه نمیگید زناشون پرشون میکنن و زناشون فلان و بهمانن ...

الان اگه زنشون بیاد فحشمون هم بده میدونیم کار برادرهای خودمون هست اینقدر که جنسشون خرابه 

خودشون هم قبول دارن که ما مهربون هستیم ولی براشون کافی نیست خیلی بیشتر توقع دارن 

اولین نفر تو نی نی،سایت هستین که چنین چیزی،میشنوم

باور کن  .هم شوهرم هم برادراش اینجوری ان

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خانواده شوهرتون خوبن یا نه؟

آره خدا رو شکر خوبن 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!