2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین😔

198 بازدید | 41 پست

دعای هست بخونم خدا این ماه نی نی بهم بده??

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

استغفار زیاد بگو شب ها

انشاالله به زودی مامان میشی صبر داشته باش

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورکعت نماز که در سجده اخر ذکر یونسیه 400بار بگو انشالله جواب میگیری ..من اینو از یه حاج اقایی شنیدم

میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدین

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
استغفار زیاد بگو شب ها انشاالله به زودی مامان میشی صبر داشته باش

خیلی ممنونم انشالا

ختم قرآن کن ..ایشالله که به حاجتت برسی🙏

خیلی ممنونم انشالا

منم امروز شوهرم رو راضی کردم بالاخره رفتیم دکتر

گفت باید عمل واریکوسل بشه احتمالا تو هفته دیگه عمل کنه 😑

دعا کنید جواب بده گفت اگه جواب نده مرحله بعد ا یو ای بعد ای وی اف 😑😟

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
منم امروز شوهرم رو راضی کردم بالاخره رفتیم دکتر گفت باید عمل واریکوسل بشه احتمالا تو هفته دیگه ع ...

انشالا ب حق علی ک جواب میده .نگران نباش عزیزدلمم

میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدین

دورکعت نماز مثل نماز صبح میخونی فقط سجده اخر بعد سبحان الله 400بار ذکر لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین میگیبع سلام رو میدی

تیکرم شروع شد اما من باردار نشدم ...خدا 4 سال بس نیس؟!
دورکعت نماز مثل نماز صبح میخونی فقط سجده اخر بعد سبحان الله 400بار ذکر لا اله الا انت سبحانک انی کنت ...

فداتبشم مرسی

انشالله برای شمام همین طور عزیزم .چند وقته اقدامی ؟ مشکلی دارین ؟

من یبار سقط داشتم بعد اون الان چهار ماهه اقدامم 😔

من یبار سقط داشتم بعد اون الان چهار ماهه اقدامم 😔

انشالله که به همین زودی مامان میشی. 

همسرت ازمایش داده ؟ اخه تو واریکوسلم احتمال سقط زیاده

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
انشالله که به همین زودی مامان میشی.  همسرت ازمایش داده ؟ اخه تو واریکوسلم احتمال سقط زیاده

من سقطم مقصر دکتر بود اون باعث شد سقط کنم..نه هنسرم ازمایش نداده