2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 41 پست
بعد نمازت منو دعا کن لایق مادر شدن باشم

انشالا ب حق علی ک این ماه هر دو مامان میشیم و دلمون شاد میشه....شما چند ماه اقدامی

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سقطم مقصر دکتر بود اون باعث شد سقط کنم..نه هنسرم ازمایش نداده

بهضی دکترها واقعا نفهمن

حالا بگو یه ازمایش بده خیلی سادس ما 3 سال اقدام بودیم خودم همه ازمایش ها رو دادم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری یه از شوهرت بده از داد دیدیم که بعله مشکل از اسپرم کم بود الان 9 ماه شده دیگه چند شب پیش دعوا کردم باهاش بنده خدا رو بیرون کردم خونه مامانش بره امد گفت باشه وقت بگیر بریم امروز رفتیم دکتر گفت عمل میخواد

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
بهضی دکترها واقعا نفهمن حالا بگو یه ازمایش بده خیلی سادس ما 3 سال اقدام بودیم خودم همه ازمایش ها رو ...

اره منم دکترم رحممو باز کرد باعث شد بچم سقط بشه.خیلی نفهمن 

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
من سه سال و نیم ...پیر شدم تو این زمان انتظار

اخی الهی بمیرم انشالا این ماه خدا دامنتو سبز میکنخ ب حق علی

بهضی دکترها واقعا نفهمن حالا بگو یه ازمایش بده خیلی سادس ما 3 سال اقدام بودیم خودم همه ازمایش ها رو ...

کدوم فاکتورش کم بود که عمل باید بکنه

تیکرم شروع شد اما من باردار نشدم ...خدا 4 سال بس نیس؟!
چه کارهایی میکنن چرا اینکار رو کرد اخه ؟

مثلا میخواس معاینم کنه.الته نمیدونستم باردارم

کدوم فاکتورش کم بود که عمل باید بکنه

منم سه سال و نیم

تعدادش 16 میلیون بود

در صد تحرک 37 بود البته 9 ماه پیش الان براش ازمایش جدید نوشت و معاینه کرد گفت این هفته که میاد مینویسم عمل

شما مشکلتون چیه ؟

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
منم سه سال و نیم تعدادش 16 میلیون بود در صد تحرک 37 بود البته 9 ماه پیش الان براش ازمایش جدید ن ...

منم تحرک  و تعدادش کم بود معاینه کرد گفت عمل میخواد ....با دفترچه حساب میکنن یا ازاد برای عمل؟ما بخاطر اینکه بیمه نیستیم نمیتونیم عمل کنیم داریم از طریق طب سنتی جلو میریم که داروهاشم عین زهرماره اما چاره ای نیس

تیکرم شروع شد اما من باردار نشدم ...خدا 4 سال بس نیس؟!