من تير ٩٧ باردار شدم و از روزي كه فهميدم باردارم درد زير دل داشتم و ترشح سبز دكترم كه اهميت نميداد ميگفت مهم نيس،گذشتو من بخاطر پوچ بودن سقط كردم ،از بعد ازسقطم همش دل درد دارم با ترشحات زرد مايل به قهوه اي ،هربار معاينه ميكنن ميكن يكم عفونت داري و مترونيدازول ميدن تا تموم ميشه دوباره دردم شروع ميشه ،هر ماه بعد پريود اين ترشحا و دردا رو دارم ماه قبل رفتم پاپ اسمير دادم گفتن التهاب داري در صورتي كه توي معاينه معلوم نبود ،شياف مترونيدازول و كلي دارو دادن و خوردم باز شروع شد الان پريودم تموم شده و باز همون مشكلا،ديكه طاقت معاينه شدن رو ندارم تورو خدا كمكم كنيد چيكار كنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم عفونت مزمن باعث انسداد لوله ها میشه...یه متخصص خوب برو..باید به شوهرتم دارو بده ...خودتم از هرلحاظ رعایت کن..نوشیدن مایعات فراوان و سالم..پوشیدن شورت نخی و دامن تو خونه و خیلی چیزای دیگه...
بهت فریز پیشنهاد نداد دکتر؟
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
گاهی اوقات خانوما خودشونو درمان میکنن ولی چون عفونت شوهرشونم درگیر کرده و متاسفانه قابل تشخیص نیس دوباره عفونت برمیگرده...یادتون باشه به هیچ وجه شلوار تنگ نپوشید
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
هومیوپاتی برات عالیه من دائم عفونت داشتم خوب شد .لینک گروه تل رو میزارم عضو شو .دارو هم برای کل کشور میفرستن https://t.me/joinchat/CrhMxD2IpFF4r5VX-wnd8A
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم