2777
2789
متنش چیه

موهامو زدم ، بهم میاد 

چیه زشت شدم نگام نمیکنی دلت میااااد 

میخام برم واسه دوسال 

باهام خدافظی نکن اشکم در میاد 

خداحافظ همه کسم 

دارم میرم ولی اشکام با منه

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهامو کوتاه کردم افسردگي گرفتم

نه بابا به منکه خیلی میومد تازه باهاش عروسی و جشن عقدم رفتم😊استارتر بزاره عکسمو میزارم

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
اختیار داری گلی

گذاشتم😊

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
نه بابا به منکه خیلی میومد تازه باهاش عروسی و جشن عقدم رفتم😊استارتر بزاره عکسمو میزارم

ميشه عکس پشت موهات رو بزاري ببينم

بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم   همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
ب این آهنگه آلرژی دارم  مخصوصا ک شوهرمم سربازه

اخی الهی. خیلی مونده تموم شه؟؟

دلتنگش میشی ؟؟

من وقتی شوهرم دوستم بود یعنی قبل عقد سرباز بود. اون موقع جونمون به جون هم بسته بود. شبا ساعت ۷ از پادگان زنگ میزد با بغض ولی با شوق حرف میزدیم. هیییی یادش بخیر

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....