2777
2789
عنوان

آمپولhcg

152 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها منم امروز روز چهارده پریودم بود و سونوی واژینال انجام دادم که ازروز سوم پریوداین ماه هم شبی دوتا کلومیفن خوردم تا روز هفتم.

توی سونوگفتن فولیکول چندتادارم ولی فولیکول بالغ فقط یه دونه سایز ۱۹و خرده ای داشتم توی تخمدان راستم..

بهم گفته فرداشب آمپول hcgتزریق کنم و فرداشب و پس فرداشب حتما مقاربت داشته باشم.کلی هم قرص ویتامین امروز به شوهرم داد بخوره و گفت گرمیجات بخوره شوهرم

...برام دعاکنید این ماه بارداربشم من ۷ماه اقدامم اما فقط این ماه قرص کلومیفن خوردم و امپول بهم داد..

توکلم به خداست دعام کنید..

بچه ها به نظرتون خیلیا با یه دوره تزریقhcgباردارنیشن یا تعدادکمی هستن که با یه دوره تزریق باردارمیشن

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

منكه اين ماه خوردم نشدم پري هم نشدم اما الان ازم منفي شد

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش خوردم نشد این ماهم خوردم چندروزدیگه باید تخمک گذاریم باشه ولی خب دقیق نمیدونم کی میشه چون تنظیم نیستم....انشالله جواب بگیری ومنم مامان شم همین ماه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منكه اين ماه خوردم نشدم پري هم نشدم اما الان ازم منفي شد

عزیزم فولیکولت سایزش چندبود و چندتاداشتی؟

ازمایش خونت منفی شد یا بیبی چک

اگربیبی چکت منفی شده باید ۱۴ روزبعدازتزریث امپول بیبی بذاری که نشون بده ...انشالله که مامان بشی اگراین ماه نشدی ماه بعدحتما بشی توکل برخدا

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
من ماه پیش خوردم نشد این ماهم خوردم چندروزدیگه باید تخمک گذاریم باشه ولی خب دقیق نمیدونم کی میشه چون ...

انشالله هم شماهم من این ماه خدا دامنمونو سبزکنه

همچنین همه منتظرهارو...انشالله هممون این ماه مامان بشیم توکل برخدا

سایز فولیکولت چندبود؟

ان شالله واسه تو مثبت بشه.برا من که نشد.امروز پری شدم.

الهی عزیزم...سایز فولیکولت چندبود؟

انشالله ماه دیگه خدا دامنتو سبزکنه و مامان بشی توکل برخدا 

عزیزم فولیکولت سایزش چندبود و چندتاداشتی؟ ازمایش خونت منفی شد یا بیبی چک اگربیبی چکت منفی شده باید ...

عزيزم دوتا فوليكول١٨و٢٤داشتم ازمايش دادم منفي شد و پري نشدم هنو ١٨روزم ميگذره كه زدم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
انشالله هم شماهم من این ماه خدا دامنمونو سبزکنه همچنین همه منتظرهارو...انشالله هممون این ماه مامان ...

سونو نرفتم عزیزم.....ولی دردای تخمک گذاری راداشتم چون روز ۱۰سیکل بعدش دیگه احساس درد داخل تخمدان ها نداشتم اصلا....انشااله همه به خواسته های دلشون برسن....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزيزم دوتا فوليكول١٨و٢٤داشتم ازمايش دادم منفي شد و پري نشدم هنو ١٨روزم ميگذره كه زدم

عجیبه ولی دکترمن گفت که اگر ده روزپریودم عقب افتاد دوباره برم سونو ...اگرپریودبشم دوباره بایدروزسوم پری برم دکتر 

سونو نرفتم عزیزم.....ولی دردای تخمک گذاری راداشتم چون روز ۱۰سیکل بعدش دیگه احساس درد داخل تخمدان ها ...

انشالله 😔😔😔