دوستان من دیروز کیت زدم خط پایین پررنگتر بود دیشب درد تخمدون شدید داشتم باز کیت زدم همرنگ شدن اقدام کردم امروز ظهر زدم خط پایین کمرنگتر تا رفتم سونو ی ساعت پیش گفت فولیکول ۱۳ داری و هیچ مایعی ازادی نیست الان کلافممم بگین چکار کنم من هر ماه پریودام سر وقته
منم چند ماه گول کیت خوردم ولی اصلا فولیکولی رشد نمیکرد که ازاد بشه ولی کیت پررنگ میشد . سونو که خیلی دقیق تره . منم پریودام منظمه . واسه همین تا سونو نرفتم نفهمیدم که تنبلی دارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درصورتی که ماهای قبلش با فولی 10 و 11 ترشحات تخمک گذاریم واضح بود
متفورمین چجوری خوردی منم ی ماه کلومنیفن خوردم فولیهای بالغ ۴ تا داشتم ولی باردار نشدم یعنی اینقدر ناراحتمممم ک حد نداره من ۱۰ ماه پیش ناخواسته باردار شده بودم ولی شرایطم خیلی خیلی بد بود نشد نگه دارم الان اصلا دارم شاخ در میارم بعد خوردن کلومیفن صورتم پر جوش شد و وزنمم بالا رفت الانم ک اینجوری
نه خودم با قرص سقط کردم نور هالیا جون من دیشب درد شدید تخمدون داشتم حتی نمتونستم نزدیکی کنم دیروزم کیتم مثبت شده بود البته فقط دیروز زدم احتمالا از پریروز مثبت بوده باز این سونو اینجوری گفته من در واقع مطمینم اون درد تخمک گذاریم بود گیج شدمممم