2777
2789
عنوان

قهرکردم اومدم خونه مامانم😢

876 بازدید | 61 پست

امروز سالگرد عقدمونم هس خیره سرش.صبح دیدم اس اومده برام ک ورودرمزاشتباا کارت بعد اس اومد تغییررمزدوم کارت نگو شوهرم ازهمراه بانکش داره ب کارتم دست میزنه منم کارتمو سوزوندم و گفتم کارت اشتباهه میرم بای.خواستم وسایلموجمع کنم دیدم عاقا دوهفتس ک طلاهامو برداشته ههه عجب جونوریه میخوام جداشم دعاکنید

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل قصد جدایی داشتین؟ 

کلا هردفعه دعواهامون وحشتناک شده دادگاهم خیلی رفتیما ولی هردفعه عاشقانه تربرگشتیم .

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

عجب کارایی!!!

جفتتون عجیبید

اون دستکاری کارت شما و برداشتن طلا

شما سوزوندن کارت و اول از همه وسایل رفتن سراغ طلاها😑

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
کلا هردفعه دعواهامون وحشتناک شده دادگاهم خیلی رفتیما ولی هردفعه عاشقانه تربرگشتیم .

باع

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگ قصدت جدایی اصن نزار بفهمه .طلاهاتو با زبون بازی ازش بگیر حساباشم خالی کن بعد برو دادگاه ک بعدش دستت ب جایی بند نیستا

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
عجب کارایی!!! جفتتون عجیبید اون دستکاری کارت شما و برداشتن طلا شما سوزوندن کارت و اول از همه وسای ...

عزیزم کارتمو نسوزونم وقتی دس زد؟بعد چن شب پیش گف ماشینی ک برام خریده سه ماهه وگوشیو طلاهامو میخوادبفروشه منم خواستم برش دارم نفروشه