2777
2789
عنوان

کی میتونه منو قانع کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 44 پست
قرآن بخونین خودش گفته چرا

ادم بی دین و ایمانی نیستم اعتقادم زیاده ولی منم باید قانع شم قران هم میخونم ولی چرا 

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

ادم باید این دنیا و اخرتشو باهم داشته باشه

وقتی همش بچسبی به اون دنیا از درو دیوار برات میریزه چون هی دنبال ازمایش الهی هستی خدا می که خوشش میاد منم بهش بدم

She is everything I ever wanted.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی به خاطر یه همچین سوالی اونوقت اصل دینشو رها میکنه مومنه؟؟؟ نه ببخشیدا!!!

کسی که اعتقادشو برا خدا خالص کنه خدا هم جا به دادش میرسه

سختی هم بهش برسه کفاره گناهاشه و اون دنیا براش تلافی میکنه

حرف خودشه تو قرآن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه ایه ای داره قران که میگه اگه مومنا جنبه داشتن من حتی نردبان خونه ی کفار و از طلا میکردم....یعنی این خوشبختی و مالو منالی که میبینی تو دنیا خیلی بی ارزشه

یه سنت های الهی هم هست به اسم استدراج املا و....که حتما تو دبیرستان خوندی دوباره بخونشکسی که ادعای ایمان میکنه به حال خودش رها نمیشه انقد امتحان میشه تا ببیته تهش چند مرده حلاجه یا راجب کفار بعصیا به جایی میرسونن و انقد از خدا غافل میشنو وجودشونو فراموش میکنن که خدا به حال خودشون رهاسون میکنه و انقدم نعمت دنیوی میده که دیگه بر نگردن 

برعکس شما من هرچی آدم مومن اطرافم میبینم زندگی خیلی خوبی دارن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
فقط دور خودم نه کلا هرجا دیدم تو اینستا یا جاهای دیگه  انگار خدا اونا رو بیشتر دوس داره کلا

اصلا اینطور نیست اونا ظاهر زندگیشونو به نمایش میزارن مطمئن باش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اعتقاد ها سسته که اینطور میشه

اعتقاد مومن باید با هیچ چیز کم نشه

چون شاد زندگی نمی کنن، بی خیال نیستن و همش انرژی های منفی رو جذب میکنن. در واقع غم، غم میاره

ولی اونها که بی خیالن هیچ چیز منفی رو جذب نمی کنن، کلا بی خیال و شادن، به همین دلیل عمر طولانی و سلامتی دارن و انرژی مثبت برای تلاش و کوشش بیشتر دارن، پس موفق تر میشن توی زندگی و پولدارتر میشن...

اتفاقا سوال منم هست چرا هرکسی که اعتقاد دینی نداشته باشه خدا هم کاری به کازش نداره نه سنگ میندازه جل ...

خدا صدای بعضی بنده هاشو دوست داره هر روز بشنوه که شکر گزاری میکنن وازش طلب روزی حلال میکنن ولی بعضی بنده هاشم با مال دنیا سرشونو مشغول میکنه که هیچوقت صداشونو نشنوه 

تا خدا با من است زمانه با من است .
فقط دور خودم نه کلا هرجا دیدم تو اینستا یا جاهای دیگه  انگار خدا اونا رو بیشتر دوس داره کلا

تجربه بهم نشون داده هرکس بیشتر ویترین قشنگ زندگیشو به نمایش میگذاره واقعیت زندگیش گنننننننند ازش میباره

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

خدا تو قرآن گفته (آیه شو نمیدونم تو یه سخنرانی شنیدم) اگه مومنا پشت من بودن و غر نمیزدن حتی ناودون خونه های کافرا رو هم از طلا میکردم که تو دنیا حسابی کیف و حال کنن، منتها مومنا نميتونن تاب بیارن!!!(مفهومش این بود)

حالا بقیه چیزام مثل همین!!!!

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........