2777
2789
عنوان

کی میتونه منو قانع کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 44 پست
فقط دور خودم نه کلا هرجا دیدم تو اینستا یا جاهای دیگه  انگار خدا اونا رو بیشتر دوس داره کلا

شایدتوواقعیت زندگیشونوندیدی...خونه خاله من درظاهرخیلی ازادن وازدورانگارخیلی خوشبختن ولی من یمدت همسایشون بودم واقعابدبخت بودن درحالی که همه فکرمیکنن اززندگیشون خوشبختی میباره

کسی به خاطر یه همچین سوالی اونوقت اصل دینشو رها میکنه مومنه؟؟؟ نه ببخشیدا!!! کسی که اعتقادشو برا خد ...

مومن نه در اون اما نماز و روزم سرجاش بود حجابم نسبتا خوب بود اهل قرآن و زیارت درکل سعی میکردم به حرف خدا گوش کنم اما جدیدا دلسرد شدم نمیدونم چرا این افکار از سرم بیرونم نمیره جوابی هم براشون پیدا نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من کارندارم اونایی که مسلمون نیستن حتما دشمن خدان..ولی خدا خیلی زیاددددد کمک بندش میکنه که به راه راست هدایت شه وقتی هیچ جوره بنده نمیاد سمت خدا خدا هم انقد تو این دنیا بهشون میده تا بیشتر نابود بشن ولی آخرت ندارن مثلا یکی کم فروشی میکنه خدا اولش زیاد کمک میکنه که به راه راست بیاد ولی وقتی رو کارش اصرار داره که خواهم بهش انقد خوشی و راحتی تواین دنیا میده که بیشتر گناه کنه و زود تر نابود بشه به دست خودش

شاید بعضا منظورمو بد برداشت کنن ولی بهتر ازین نتونستم توضیح بدم

کسی به خاطر یه همچین سوالی اونوقت اصل دینشو رها میکنه مومنه؟؟؟ نه ببخشیدا!!! کسی که اعتقادشو برا خد ...

آخه این حرف ها چیه؟

اگرشما مومن هستی باید با لحن و منطق جواب بدی !

وگرنه این حرف ها باعث دلزدگی میشه!

خود قرآن خود قرآن!عزیزم میتونی تفسیرشو بگی نه اینکه فقط بکوبی😓

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
خدا صدای بعضی بنده هاشو دوست داره هر روز بشنوه که شکر گزاری میکنن وازش طلب روزی حلال میکنن ولی بعضی ...

والا من مدتیه که خیلی دارم صداش میزنم به هردری زدم به هرکی تونستم توسل کردم ولی دعامونادیده گرفت نمیخام بیان بگن حکمت بوده صلاحو چیز دیگه ای دونسته حکمتشو نمیخام آرزومو بهم بده خودش میتونه حکمتشو به بهترین نوع رقم بزنه.هرکاری هم میکنم باز آخر ته دلم امیدی بهش دارم 

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

والا من مدتیه که خیلی دارم صداش میزنم به هردری زدم به هرکی تونستم توسل کردم ولی دعامونادیده گرفت نمی ...

امیدتو از دست نده مطمئن باش خدا هیچوقت بدی بنده هاشو نمیخواد که 

تا خدا با من است زمانه با من است .
ایول. عالی بود

عزیزم منم مثل خودتم،منم اعتقاداتم فقط در حد نماز و روزه اس، منم به مشکل میخورم، عصبی میشم،کم میارم، ولی نمیتونم منکر خدا بشم، نمیتونم همه رو از چشم اون ببینم،نمیتونم بیخیالش بشم و بزنم بر طبل بیعاری!!!

و از همه مهمتر اینکه ماها نمیایم حال خوبمونو تو فضاهای مجازی جار بزنیم، فقط غم و غصمونو میگیم، وگرنه همه مشکل دارن، همه بدبختی دارن،مهم دیدگاه طرفه درباره اون موضوع!!

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
امیدتو از دست نده مطمئن باش خدا هیچوقت بدی بنده هاشو نمیخواد که 

نمیدونم شایدم اونقد دعاهامو برآورده کرده که اینبار ازش انتظارنداشتم جوابمو نده ولی مطمئنم میخاد بهم شوک وارد کنه بعدش براورده کنه بگه بیا اینم از دعات کشتیمون انقده اصرار کردی😂 دعا کنید معجزش شامل حالم بشه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

صلاح بوده😁

😂😂😂گفتم که صلاحشو نمیخام آرزومو میخام با بهترین شکل.میگن خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی.یعنی هرکاری ازش برمیاد

هر که در این درگه مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نه بابا برفشونم بیشتر نیس بخدا

بخدا قسم،هرکیو دوروبرم میبینم ک شرایط مالی مساعدی داره اما از خدا دوره،افسردس!!!!

فک میکنی دلیل اینهمه افسردگی تو جهان با وجود اینهمه ابزار رفاهی چیه عزیزم؟؟!!!!

شک نکن ک آخرالزمون اوج جولون دادن شیاطینه!!!!

بی دلیل نیست ک حدیث داریم ک نگهداشتن دین تو آخرالزمان مث نگهداشتن گوی آتشین در دسته!!!خیلی سخت اماااا شدنیه خواهرم....

بلا و مشکلات این دنیا در برابر زندگیه جاودانه ابدیت چیزی نیس...انشا۶الله بهترینها هم تو دنیا و هم آخرت برات رقم بخوره عزیزم....

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲