2777
2789

در دوره دانشجویی 2 خانم کرد یکی کرمانشاهی و دیگری سنندجی و یک آقای کرد تهرانی همکلاس من بودند.اینا هر سه خوشتیپ و قد بلند بودند(فکر کنم همه کردها بلند قد و قشنگ هستند) اما با وجود این حاضر نشدند با هیچ غیر کردی ازدواج کنند.خواستگار زیاد بود اما جواب هر دو دختر منفی بود.برخی دخترا هم دور پسره میگشتند اما گویا پسره هم حاضر نبود با دخترای غیر کرد ازدواج کنند.برایم این سوال مونده که چرا کردها با غریبه ها ازدواج نمیکنند.دوست دارند فقط با کرد ازدواج کنند.یعنی از فارس ترک شمالی بندری و بختیاری لر عرب یزدی مشهدی اصفهانی چه ذهنیتی دارند؟؟؟یعنی فقط کردها با کرد ازدواج میکنند؟؟ حتی تو روابط دوستانه از غریبه ها فاصله میگرفتند.فقط با همدیگه حرف میزدند؟؟؟ علتش را اگر می دانید بگویید.چون چند نفر دیگه هم اینا رو گفتن.پس فقط مشکل از دانشگاه یا مردم شهر ما نبوده.کرد های عزیز جواب بدید ممنونم.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس فاميل ما كرده ومام كرد نيستيمً فكرنكنم اينوري باشن شايد اون س تا اونجوزي بودن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

نه بابا اینطوریم نیس

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

اینجوریام نیست چندتا از اشناهای ما با ترک ها ازدواج کردن 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بستگی به خونوادش داره ما با اینکه خیلی تعصب داریم رو زبون و فرهنگمون ولی با غریبه ازدواج میکنیم شوهر خودم یزدیه ولی بعضی خونواده ها نه

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

عزیزم شوهر من کرد من ترکم کی گفته فقط با کرد ازدواج میکنند

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

اینجور که شمامیگی نیست. شاید اون دوتا خانوم اصلا قصد ازدواج نداشتن. شاید اون آقا هم دلش پیش کس دیگه ای بوده، بایکی دومورد که نمیشه قضاوت کرد

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

اونموقعم تو بیمارستان چندتا زن ترک بودن ک با کورد ازدواج کرده بودن

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

ولی همه کوردها هم زیباهستن هم قدبلدن اکثریت خوشگلن☺☺

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

عزیزم برا ما یه قسمتش برمیگرده به مذهب. ما سنی هستیم. من کرد آذربایجان غربیم.وابنکه رسم و رسومای خاص خودمونو داریم که با فرهنگای دیگه خیلی جور درنمیاد. والبته خیلی چیزای دیگه که الان یادم نمیاد. خخخخ

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.