2777
2789

خواهرم دیشب آزمایش خونش مشکوک به بارداری بوده، امروز خونریزی داره، زیر شکمش و پاهاش هم خیلی درد داره، بچه بوده سقط شده؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی بارداری شیمیایی؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟؟؟

منم سالِ قبل همينطوري شدم،بي بي چكم مثبت شد ولي افتادم به خونريزي،رفتم ازمايش دادم گفتن مشكوك به بارداري هستي ولي بعد كه گفتم خونريزي دارم گفتن بارداري شيميايي بوده.يعني عمل لقاح انجام شده و تبديل به رويان نشده،به خاطر ضعيف بودنِ اسپرم يا تخمك يا دلائل ديگه،من كه شوهرم ازمايش داد بعدش،اسپرمش ضعيف بود

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
منم سالِ قبل همينطوري شدم،بي بي چكم مثبت شد ولي افتادم به خونريزي،رفتم ازمايش دادم گفتن مشكوك به بار ...

خونریزیش خیلی زیاده؟؟؟؟؟ بیشتر از پریودی های دیگه است؟؟ درد داره؟؟

خونریزیش خیلی زیاده؟؟؟؟؟ بیشتر از پریودی های دیگه است؟؟ درد داره؟؟

اره روزاي اولم كه خيلي شديد بود.ولي بعد از چهار پنج روز كم شد.

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
اره روزاي اولم كه خيلي شديد بود.ولي بعد از چهار پنج روز كم شد.

بعد تا بيست روز لكه بيني داشتم.دوفاستون استفاده كردم،دو روز پاك شدم،بازم پريود شدم كه وحشتناك درد داشتم،بعد پاك شدم،دكتر بره بهتره،

بعدش باردار شدید؟؟؟ کلا بعد بارداری شیمیایی باردار میشن؟؟؟؟

اره ميشه باردار شد،ولي من هنوز باردار نشدم چون شوهرم بايد درمان بشه

اره ميشه باردار شد،ولي من هنوز باردار نشدم چون شوهرم بايد درمان بشه

عزيزم من اين ماه كلا پريود نشدم. بيبي چك دوبار زدم و هو دوبار هاله انداخت. ازمايش دادم منفي بود🤔

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد