2777
2789
عنوان

چقدر اين مردا پر رو هستن ب خدا

439 بازدید | 29 پست

شوهرم توو محل كار قبليش همه همديگرو به اسم كوچيك صدا ميزدن،اما من نميدونستم،ي روز كه زنگ زدم متوجه شدم،خودش خيلي ب من سخت گرفت،ي بار كه ميخواستم با ي مرد كلاس زبان بردارم نزاشت،و خيلي چيزاي ديگه،بعد كه شاكي شدم گفت من صدا نميزنم اونا صدا ميزنن،بعدم هرازگاهي ميومد سر من منت ميزاشت كه من ب خاطر تو توو محل كار باهمه بد برخورد ميكنم و خيلي رسمي ام،ألان كه خداروشكر بيكار شده ،امروز براي ي كاري زنگ همكار خانمش زنگ زد بهش،همش از فعل مفرد استفاده ميكرد،ميگفت كارت چطوره؟سوال دارم ازت،چكار ميكني؟انقدر بدم اومد.بهش گفتم همچين رسمي ام نبودي با همكارات كه انقدر منت ميزاشتي روو سرم،انقدر بدم اومده ازش،خيلي ام پر رو هست،عاديه عادي.منم غذا نزاشتم،گفت ناهار،گفتم حوصله ندارم بزارم،باهاشم حرف نميزنم،اونم كه كلا ب روي خودش نمياره😑البته مردِ درستيه،كلا مردي نيست كه پاشو كج بزاره،ولي بدم مياد از اين مدلي صميمي شدناش،جون خودشم بدش مياد من اينطوري باشم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

با شكم مردا بازى نكنيد 😅

ميگم گفتى خداروشكر كه بيمار شده؟؟؟ بلا به دور 

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شكم مردا بازى نكنيد 😅 ميگم گفتى خداروشكر كه بيمار شده؟؟؟ بلا به دور 

بيكار،شركتشون تعطيل شد

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

همکارای شوهر منم خیلی پررو هستن. یه بار رفتم محل کارش همچین قهقهه میزدن و‌خودشونو ول داده بودن رو صندلی. بدم اومد ازشون

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
باید دو طرفه باشه من‌خودمم حساسم خودم هم باید رعایت کنم

بله بايد دو طرفه باشه ولي بدبختانه هميشه زنا قربوني ميشن،مردا خودشون راحتن