2777
2789
عنوان

تیروئید

261 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

جواب آزمایشمو گرفتم تیروئیدم زده ۲/۸ رنجش تو دوره باردای هم زده ۰.۴ -۴/۵ به نظرتون خوبه؟ الان هفته ششم هستم

دکترم تا چند روز نیست به نظرتون باید ببرم پیش دکتر غدد یا همون دکتر زنان؟

تیروئیدم با توجه به رنج ازمایشم خوبه منتها تو سایت خوندم سه ماهه اول باید زیر ۲/۵ باشه

من‌چبکار کنم؟

خوبه نمیدونم شاید ۱ چهارم قرصو بده بخوری  غدد برو باز

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم باید زیر ۲یاشه  اگه پیش دکتر خودت بری ک بهتره

نه دکتر زنان  میگه بره دکتر غدد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

برای تیرویید زیرنظر یک دکتر غدد خوب باشه کاری به زنان نداره، منم تیروییدم خیلی بهم ریختس الان0/4شده ولی هنوزقرص میخورم چندروزدیگه میرم پیش دکتر غدد خودم، یدوفیلیک هم نخور اسید فولیک بخور

دکتر غدد باید بری 

ولی رنجت بد نیست 

احتمالا بهت دارو نمیده ولی حتما توصیه میکنه هر ماه چک بشی از لحاظ تیروئید 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
فردا میرم پیش غدد که خیالم راحت باشه

اره نگرانم نباش برا من ۳.۷ هس دارم قرص میخورم  اول اذر باید ازمایش بدم ببینم اومده پایین

برای تیرویید زیرنظر یک دکتر غدد خوب باشه کاری به زنان نداره، منم تیروییدم خیلی بهم ریختس الان0/4شده ...

اره فردا حتما میرم‌ پیش دکتر غدد فعلا دکتر زنان بهم اسید فولیک، ویتامین دی و یه قرص دمیترون برای حالت تهوع داده انشاالله که بگه خوبه چون از قرص تیروئید متنفرم

برای تیرویید زیرنظر یک دکتر غدد خوب باشه کاری به زنان نداره، منم تیروییدم خیلی بهم ریختس الان0/4شده ...

نه اتفاقا باید یدوفولیک بخوره....

یدوفولیک برا تیرویید پرکار خوب نیس یعنی اونایی ک زیر ۱ هستن.....