2777
2789
عنوان

بايدبرم بيمارستان كمممممممك

387 بازدید | 92 پست

سلام دوستان من ابريزش قهوه اي داشتم رفتم دكتر ميتراندازول داد باشياف هر٤ساعت يكبارقرصم امروز تموم شدولي خوب نشدم زنگ زدم گفت برو نزديكترين بيمارستان والان نميدونم چيكاركنم كجابايد برم چي بايد بگم اصلا گيج شدم بعدم ميگم الان كه دكتراي خوبش نيستن بمونم فردا صبح برم مشكلي داره؟؟؟؟؟

واسه چی

چند هفته ای

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حداقل برو ضربان قلب نی نی رو چک کن خیالت راحت بشه 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بلندشوبرو 

دکترت که توهوا حرف نزده 

گفته نزدیکترین 

یعنی خیلی مهمه😯😯

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
٢١هفته دارم ديوونه ميشم فقط دارم گريه ميكنم نميدونم چيكاركنم

برو بیمارستان

ضربان قلبشو بشنو

فقط نذاری یوقت معاینه اینات کنن

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
٢١هفته دارم ديوونه ميشم فقط دارم گريه ميكنم نميدونم چيكاركنم

ارامش خودتو حفظ کن توکل به خدا ان شالله ک چیزی نیست

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بالاخره شرایط بچه هاتو چک میکنن 

نمیخوان عملت کنند که😕😕😕

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔