2777
2789
عنوان

ختنه. لطفا هرکی اطلاعات داره بیاد نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4513 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم حالت چطوره خوبی؟من متوجه شدم شما دوبار زایمان زودرس داشتین باوجود سرکلاژ.من هم یک زودرس۲۲ هفته داشتم.خواهش میکنم راهنماییم کنید که این بارداری چطوری به ثمر رسید و چیکار ‌کردین که بچتون موند؟؟طول سرویکستون چندبود؟؟و بگین دکترتون کی بود؟؟توروخدا کمکم کنید حالم خرابه

سلام گلم حالت چطوره خوبی؟من متوجه شدم شما دوبار زایمان زودرس داشتین باوجود سرکلاژ.من هم یک زودرس۲۲ ه ...

اره عزیزم اینبار به ثمر رسیدو خداروشکر یه گل پسر دارم

من رحمم گنجایش نداش هر دوبارم دوقلو داشتم ولی یه چی فهمیدم که استرس خیلی بده و اینکه من بهم شک وارد میشد و درست حسابی استراحت نداشتمو مسافرت و پله رفتم ولی اینبار فقط استراحت کردم.اصلا استرس نداشتماز هرچیز ناراحت نمیشدمو خودخوری نمیکردم فقط شاد بودم

داروهامم مرتب استفاده میکردم .استراحت خوبه

تو هفته چندی؟ و الان شرایطت چطوره؟ 

نگران نباش دکتر پسرم گفت تا 1سالگی حداقل باید چربش کنی.با وازلین یا آد.دور التش بزن بعد با دو انگشت به سمت پایین اروم بکش به مرور باعث میشه کلاهک سر الت شکل بگیره و برجستگی داشته باشه.اما اگه نکشی پوستش میچسبه به دورش بعد کلی دردسر باید بکشی.کلا تا چند وقت دقت کن ببین رنگش غیر طبیعی نباشه.راحت ادرار میکنه.یا ادرارش نصفه نمیکنه.

نگران نباش دکتر پسرم گفت تا 1سالگی حداقل باید چربش کنی.با وازلین یا آد.دور التش بزن بعد با دو انگشت ...

وای گفتی الان شکلش درست شد ولی ادرارش نصفه میاد فک کنم بچم اذیته تو ادرارش.مجاری ادراریش دکتر گفت ممکنه تنگ بشه همش پماد چشمی بزنمو ولی خوب نشده چکارش کنم؟

هنوز 5 روزه عزیزم مهم اول اینه وقته ادرار گریه نکه.بعدم اینکه تا اخر ادرارش بکنه.یه چند روز صبر کن تا زخمش کامل خوب بشه.مدام چرب نگهش دار پوستش حتما بکش رو به پایین انشااا چیزی نیست نگران نباش

اره عزیزم اینبار به ثمر رسیدو خداروشکر یه گل پسر دارم من رحمم گنجایش نداش هر دوبارم دوقلو داشتم ولی ...

عزیزم من تازه ۴ ماهه که زایمان کردم و ازترس تکرار این اتفاق تلخ دیگه دلم نمیخواد بارداربشم.خیلی نگرانم....اینبار سرکلاژتون از چه نوعی بود واستراحتتون درچه حدی بود؟مطلق بودین یا نسبی؟خداروشکر میکنم انشاالله خدا گل پسرتونو براتون حفظ کنه.برای منم دعا کنید

عزیزم من تازه ۴ ماهه که زایمان کردم و ازترس تکرار این اتفاق تلخ دیگه دلم نمیخواد بارداربشم.خیلی نگرا ...

يعني شمام سقط ميكردين؟ اينبار سركلاز بودين؟الان بجه دارين؟