2777
2789

سلام پسرمو روز ۲۱ ختنش کردم دیروز بعد ۵ روز حلقش شل شد و صبح امروز افتاد

دیشب خوب بود فقط یه کوچولو از حلقه مونده بود که دیگه با دست جداش نکردم شب قنداقش کردم صبح که باز کردم افتاده بود ولی همون قسمت حلقه از زیر انگار یه تیکه گوشت اضافه دراومده من اصلا تجربه ندارم نمیدونم طبیعیه یا نه و الان چکار کنم بعضیا میگن پوستشو باید بکشم ولی من متوجه نمیشم لطفا هرکی اطلاعات داره ج بده.خیلی نگرانم اصلنم یجوریه نمیدونم بخدا چکارش کنم

پمادم نمیدونم بزنم یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختمال چسبید درست ورزشش ندادی پس..شاید دوباره لازم باشه ختنه...ولی خب کاشی بخیه میکردی راحت ب جای حلقه..ببر اگ لازم ختنه مجدد شد بخیه بزن جذبین خودشون میفتن..من پسرم سر ده روزهه خوب خوب شد دگ

پسرم...چشم بد دور..ک هم جانی و هم جانانی......کاربرسابق..عضویت ۹۳..

الان که ختنه کردم دیگه تازه مادر شوهرم میگفت روز ۳ ببرین من به زور تا ۲۰ روز کشوندمش دیگه

من از ماساژ هیچ اطلاعی نداشتم ختنه هم که کردم بهم چیزی نگفتن اصلا بهش دست نمیزدم

الان که افتاده نمیدونم چرا گوشت اضافه انگار داره از بالا نه از پایینش خیلی کلافم

چسبندگی باز چیه؟

الان که ختنه کردم دیگه تازه مادر شوهرم میگفت روز ۳ ببرین من به زور تا ۲۰ روز کشوندمش دیگه من از ماس ...

عکسشو بزار

الان که ختنه کردم دیگه تازه مادر شوهرم میگفت روز ۳ ببرین من به زور تا ۲۰ روز کشوندمش دیگه من از ماس ...

بیخودی دست بهش نزنی...ماساژ و این چیزا لازم نداره اصلا ..اون گوشت اضافه که میگی کاملا طبیعیه..فقط اگه بهت گفتن چربش کنی بکن و گرنه واسه نوزاد نمیگن چرب کن چون بسته میشه و ادرار میکنه خودش خوب میشه و نیاز به پماد نداره ...ولی اصلا بهش دست نزن اگر قرار به ماساژ بود بهت میگفتن

بیخودی دست بهش نزنی...ماساژ و این چیزا لازم نداره اصلا ..اون گوشت اضافه که میگی کاملا طبیعیه..فقط اگ ...

الان عکسشو میذارم تورو خدا اگه غیر طبیعی بود بگید

بیخودی دست بهش نزنی...ماساژ و این چیزا لازم نداره اصلا ..اون گوشت اضافه که میگی کاملا طبیعیه..فقط اگ ...

ن  عزیزم ماساژ نیست....اصلن دست ب اونجاش ک نمیزنی ...هس دور اطرافشو فشار میدی پایین ک کامل بیاد بالا...تازه اصلن  درد نداره..اخه دست ب شومبول نمیزنی...