2777
2789
عنوان

جاری عزیز

804 بازدید | 25 پست

خانوما من یه جاری دارم 26سالشه و 9ساله که بچه دار نمیشه زود ازدواج کرده ولی بالاخره 9سال از ادواجش میگذره به هر دری میزنه بچه دار نمیشه ن خودش ن بردارشوهرم هیچ مشکلی ندارن خیلی دلم براش میسوزه من و سه تا از جاریام که بعد اون عروسی کردیم بچه داریم واونا بچه هاشون 7ساله ان و من 4ماهه لطفا براش دعا کنید وقتی میرم یجایی ک هس تیام (پسرم)رو بغل میگیره دلم اتیش میگیره ....اینم بگم ازدواجشون فامیلیه و دختر عمو پسرعموهستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جاری خواهر من 11 سال چه دار نمیشد بلاخره با کلی هزینه دو و درمان خدا پارسال بهش یه دخمل داد..............خدا بزرگه انشاله به همه ی اونایی که دوس دارن مادر بشن نی نی سالم بده

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
عزيزم چه جاري مهربوني منم جاريم تازه عروسي كرده ولي تا فهميد من باردارم نه تبريك گفت نه حال ميپرسه ...

این خیلی مهربونه حتی بچه اون یکی جاری هامو وقتی کوچیک بودن نگه میداشت

بچه ها شنیدید که میگن سر زایمان هر کی رو دعا کنید حاجت روا میشه....بخدا قسم سر زایمانم سه چهار نفری رو میشناختم که بچه دار نمیشدن از ته قلب براشون دعا کردم خدا شاهده که باردار شدن .........اونایی که وقت زایمانشونه حتما این عزیزان رو دعا کنن

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

الهی به عشقی که در وجود زن دادی هیچ زنی را از این عشق محروم نکن

عشق بزرگ زن همان عشق مادر به فرزندش هست

امیدوارم همه کسانی که منتظر هستند به آرزوشون برسن

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

[QUOTE=74141879]بچه ها شنیدید که میگن سر زایمان هر کی رو دعا کنید حاجت روا میشه....بخدا قسم سر زایمانم سه چهار نفری ...[/QUOTمن تو اتاق عمل وقتی بیهوشیم داشت اثرمیکرد دعا کردم امیدوارم روا بشه

انشالله خدا بهش ني ني بده ولي چون سنش كمه فكر كنم شايد هنوز  نميخواد مطمعني ميخواد بچه دار شه؟ 

مثلا من خودم واقعا نميخوام جاريام و خواهرشوهرام همون سال اول حامله شدن من و شوهرم نه نميخوايم حالا حالاها اوايل مسخره بازي درمياوردم ميگفتم دو قلو ميخوام و ... 

ديدم اينا جدي ميگيرن الان تازه ميگم نميخوايم الانا 

كه باز فكر كردم مشكلي داريم  كه از شوهرم پرسيدن و ....