2777
2789
عنوان

جاری عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 25 پست
[QUOTE=74141879]بچه ها شنیدید که میگن سر زایمان هر کی رو دعا کنید حاجت روا میشه....بخدا قسم سر زایما ...

انشاله

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
بچه ها شنیدید که میگن سر زایمان هر کی رو دعا کنید حاجت روا میشه....بخدا قسم سر زایمانم سه چهار نفری ...

منم برا جاریم که هفت سال بود باردار نمیشد و خیلی هم حسود بود سر زایمانم فقط برا اون دعا کردم دخترم یکسالش نشده بود اونم ی دختر زایید از حسودی در اومد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری منم تبریک نگفت  مگه ما محتاج تبریک اوناییم؟بیخیال

اخه از خودم لجم ميگيره من دندونشم درد ميومد زنگ ميزدم اينقد خل بودم

اره واقعا راست ميگي😉 چرا واسم مهم باشه چندش خانوم😂

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
منم برا جاریم که هفت سال بود باردار نمیشد و خیلی هم حسود بود سر زایمانم فقط برا اون دعا کردم دخترم ی ...

عزیزم مهربونیتو ذات خوبتو ثابت کردی 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
انشالله خدا بهش ني ني بده ولي چون سنش كمه فكر كنم شايد هنوز  نميخواد مطمعني ميخواد بچه دار شه؟& ...

عزیزدلم 8ساله که دکتر میره و همه میدونن ک متاسفانه بچه دار نمیشه

نمی گم خدایی نکرده به خاطر دعای من بوده .از حرصم اینطور نوشتم .هرجا میرفتم براش دعا میکردم هرکاری براش میکردم اون بزرگتر از من بود .هرجا منو میدید میرفت ی اتاق دیگه .چرا چون من زود بعاز عروسیم باردار شدم .به همه بد منو میگفت .بچه مو بعل نمیکرد .اشک منو با حرفاش در می اورد .....اما فقط فکر میکردم چون عاشق بچه اس اینطور میکنه .شوهرشو مجبور به اسباب کشی کرد توی آپارتمان بودیم رفتن از اونجا کلا