دخترم چهارماه ویک هفتشه دوهفته پیش مریض شدبردمش دکترچون سرفه میکرد بهش دیفن هیدرامین داد که شبی یک سی سی بهش میدادم یک هفته بهش دادم دیگه قطعش کردم الان تواینترنت خوندم که دیفن هیدرامین خیلی ضررداره برا بچه های زیرشش ماه ولی من اینو نمیدونستم تازه فهمیدم الانم دارم ازاسترس وفکردیوونه میشم که نکنه مشکلی برا بچم پیش بیادکسی تجربه نداره
من دادم از بچه شمام كوچكتر بود خداروشكر هيچ مشكلي پيش نيومد
من همش احساس میکنم بچم که هنوز غلت نمیزنه بخاطر این شربت بود چون تاقبلش قشنگ دمرمیشد وتلاش میکرد غلت بزته ولی الان خیلی تلاشش کم شده خودم بزور دمرش میکنم بنظرتون من اشتباه فکرمیکنم
عزیزم تو دنیا چی بی ضرره یه قرص سرماخوردگی اگه عوارضشو بخونی پشیمونت میکنه از خوردنش.تو برگه بروشور تمام داروها عوارضشون بیشتراز ضررشون نوشته شده شمام نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد بچه منم ۵۰ روزش بود بردمش فوق تخصص کلی دارو براش نوشت در حد کم بهش میدادم هیچیم نشد.الکی فکرتونو درگیر عوارض دارو نکنید به فوایدش فکر کن که بچتو خوب میکنه
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم