2777
2789

دخترم چهارماه ویک هفتشه دوهفته پیش مریض شدبردمش دکترچون سرفه میکرد بهش دیفن هیدرامین داد که شبی یک  سی سی بهش میدادم یک هفته بهش دادم دیگه قطعش کردم الان تواینترنت خوندم که دیفن هیدرامین خیلی ضررداره برا بچه های زیرشش ماه ولی من اینو نمیدونستم تازه فهمیدم الانم دارم ازاسترس وفکردیوونه میشم که نکنه مشکلی برا بچم پیش بیادکسی تجربه نداره

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

نه بابا تقریبا هممون دادیم به بچه هامون خداروشکر مشکلی پیش نیومده

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم کتوتیفن ضرر داره ولی خب دادم به بچم چیزیش نشد.توهم نترس چیزیش نمیشه بجای دیفن از داروخونه آیورا بگیر بهتره گیاهی هم هس

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

نه خانومی الکی فکروخیال نکن هنوز ضرراش معلوم نشده زن دادش خودم به بچه اش اینقدر دیفن  داده که الان دیگه اصلا روش اثر نمیزاره

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...

برادرزاده م سرماخوردگی شدیدگرفته والان ی ماهه خوب نشده وازس ماهگی بهش دارومیدادهنوخوب نشده.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
من دادم از بچه شمام كوچكتر بود خداروشكر هيچ مشكلي پيش نيومد

من همش احساس میکنم بچم که هنوز غلت نمیزنه بخاطر این شربت بود چون تاقبلش قشنگ دمرمیشد وتلاش میکرد غلت بزته ولی الان خیلی تلاشش کم شده خودم بزور دمرش میکنم بنظرتون من اشتباه فکرمیکنم

عزیزم تو دنیا چی بی ضرره یه قرص سرماخوردگی اگه عوارضشو بخونی پشیمونت میکنه از خوردنش.تو برگه بروشور تمام داروها عوارضشون بیشتراز ضررشون نوشته شده شمام نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد بچه منم ۵۰ روزش بود بردمش فوق تخصص کلی دارو براش نوشت در حد کم بهش میدادم هیچیم نشد.الکی فکرتونو درگیر عوارض دارو نکنید به فوایدش فکر کن که بچتو خوب میکنه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

من دادم هیچی نشد  این اینترنتو خدا خفه کنه

واقعاااااا... یعنی حسابی ادمو بهم میریزه.. هرچیم میخام سراغش نرم بازم میرم انگار معتادش شدم