2777
2789
عنوان

رفتار با شوهر

709 بازدید | 54 پست

سلام دوستان. من عقد کرده هستم چند روز پیش با شوهرم دعوای سختی بگو مگو کردیم با هم البته اون همش چرت و پرت گفت من تقریبا مقصر بودم. منم کلی ازش عذر خواهی کردم تقریبا اشتی کرد دیشب بهم گفت نه مثل قبل میخوامت نه مثل قبل دوس دارم تو زندگیم باشی. شما باشید چیکار میکنید.؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن موقع دعوا باهاش بحث نکنی، عذاب وجدان به سراغش میاد، اینطوری دلبر تر میشی

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
یه مدت کم محلی و سرد بودن شدید نه قهر کنیا خیلی بی میل باش اصلا تو ز نزن بذار همش اون بزنه و وقتی زد ...

ایشون میگن خودشون مقصر بحث بودن اونوقت بازم ایشون کم‌محلی کنن؟ اینکار شرایطو بدتر میکنه

سریع جمع جور کن تمومش کن  مگه چقدر قرار زندگی کنیم که از اولش طرف آدمو نخواد  جسارت می خ ...

وااااااااااااا چقدر شما انرژی منفی هستی سر ی دعوا طلاق بگیره؟ حالا مرده داغ هنوز ناراحت ی حرفی زده، شما چ حرفیه میزنی اه اه

بدم میاد سرهرچیزی ملتو تشویق به طلاق گرفتن میکنین 

خبردارین آمارطلاق چقدر توکشورمون رفته بالا 

واقعا ینی چی بجای احساس همدردی زودی میگین برین طلاق بگیرین خب توزندگیه همه مشکلات فراوان هست 

اون خانومایی که تشویق به طلاق میکنین اگه طلاق خوبه خودتون طلاق بگیرین ☺

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
رابطه آشناییتون چطوری بوده؟ میشه بگی حدودا چی گفتی؟ اگه دوس داری

چند ماه باهم دوست بودیم همکارمه . قرار بود باهم جایی بریم بهم گف خودت برو منم رفتم وقتی بهش گفتم شرو کرد به توهین کردن گف میخواستم امتحانت کنم منم هر چی گفتم گوش نداد فقط کش داد هرچی عذر خواهی کردم فقط چرت و پرت گف دیشبم اینجوری گف.