2777
2789
عنوان

تب نوزاد ۲ ماهه بعد واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 23 پست
کاری نکن همین استامینوفنشو 4 ساعت یبار بده...ولز مراقب باش تبش بالاتر نره...

اونو ک مرتب میدم پاراکیدم میدم قشنگ میخوره..یعنی بالا نیس؟اعصابم خورده از این تب

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
مگه دمای زیر بغل اگه با تب سنج ۳۷ بود نباید نیم درجه بهش اضاف کنی و اگه زیر ۳۷.۵ بود طبیعیه وگرنه تب ...

عزیزم زیر ۳۸ درجه تب محسوب نمیشه

۳۶ تا ۳۸ دمای طبیعی بدن نوزاد

بازم اگرنگرانید استامینوفن بدین

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو ک مرتب میدم ماراکیدم میدم قشنگ میخوره..یعنی بالا نیس؟اعصابم خورده از این تب

نه انقدر نگران نباش ..خوبه فقط قطره اشو سر وقت بده ...اگه تبش از 38 زد بالا و با استامینوفن پایین نیومد اونوقت باید شیاف بزنی که الان لزومی نداره ....استرس نداسته باش منم همه اینارو پشت سر گذاشتم کاملا درکت مبکنم😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نه انقدر نگران نباش ..خوبه فقط قطره اشو سر وقت بده ...اگه تبش از 38 زد بالا و با استامینوفن پایین نی ...

ممنونم لطف کردی😘پس یعنی اگه تب سنج ۳۸ و نشون داد خطریه؟؟

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
چی بگم والله.انقد تو نت چیزاس مختلف نوشته ادم‌‌میترسه

تو نت همه چیز و وحشتناک جلوه میدن..نگران نباش فقط مواظب باش تبش بالاتر نره

ممنونم لطف کردی😘پس یعنی اگه تب سنج ۳۸ و نشون داد خطریه؟؟

خواهش میکنم ...اره دیگه 38 به بالا خوب نیست باید اونموقع قطره اشو بدین و پاشویه ...

پسر من تب نداش تا یه ساعت پیش یهو تب کرد الان ۳۷.۴ قطره هم دادم یه ساعت پیش پاشویه هم کردم دیگه نمی ...

چقدر اذیت اون ی ذره طبیعی تب همون مسکن چهارساعتی بدی مرتب قطع میشه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین