2777
2789
عنوان

اجاق گاز ایرانی چی خوبه ؟

4310 بازدید | 16 پست

سلام خانومای گل 

دو تا سوال دارم 

۱..اجاق گاز با کیفیت ایرانی چی خوبه ؟

۲..آیا اجاق گاز فردار بخرم خوبه یا فرمو جدا بخرم خوبه ؟ فر اجاق گاز به کار میاد؟

تشکر☺

خاک بر سر کن غم ایام را😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فر ندارم

ولی اجاق گازم صفحیه

استیل البرز 

واقعا خیلی خیلی خیلی عالیه

من که ازش راضیم

کن نخر که خیلی مزخرفه

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

من گاز فر سینجر داشتم خیلی راضی بودم.مشکلم فقط این بودبعضی خونه ها جای گاز فرندارن و صفحه ایه کابینتا.فروختمش.الان بااین قیمتا دیگه دستم بهش نمیرسه

دردم از یار است و درمان نیز هم
فرگاز اخوان حرف نداره خیلی راضیم ب شدت اهل کیک درست کردن هستم .سینی عالی .فن. .سینی ریلی .رنگ و بد ...

سمی جان گاز و فر یکیه ؟؟ میشه اسم مدل دقیقشو بگی ؟ منم فر رو صرفا برا کیک و شیرینی میخام 

خاک بر سر کن غم ایام را😏
تفاوت فر تنها با فر گاز چیه ؟؟؟ چرا بعضیا میگن از فر گاز استفاده نمیکنن😖😥

فر تنها ب فرهای تو کار میگن

تستر بهشون میگن

من داشتم.ولی باورکن هیچی فرگاز نمیشه !

فرگاز یعنی گاز ب اضافه فر !ک خیلی خیلی بهتره !

فر تنها ب فرهای تو کار میگن تستر بهشون میگن من داشتم.ولی باورکن هیچی فرگاز نمیشه ! فرگاز یعنی گاز ...

اهان ممنونم ... خدا خیرت بده من هیچی سر در نمیارم از تفاوت فر تنها و فر گاز ، ممنونم از راهنماییت 

خاک بر سر کن غم ایام را😏