2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب  سلام بر ابراهیم   زندگینامه  شهید ابراهیم  هادی  ایشون  وقتی  زنده  بودن  بخاطر  رضای  خدا  از  تمام  منافع  شخصی  میگذره  و  بمردم  گرفتار  کمک  میکنه  

العان  هم   هرکس  براش  نذر کنه  درجا  حاجت  روا  میشه 

هرکس  بشهدا  اعتقاد  نداره  ریپلای  نکنه 

کتاب  کیمیای  محبت  هم  درباره ی  زندگی  آقا رجبعلی  خیاط هست  که  چشم  برزخی  داشتن  

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سه قطره خون صادق هدایت.دارالمجانین جمالزاده هم خوبه اینارو خوندم ودوست داشتم

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

بهترین کتابی که خوندم پای که جا ماند نوشته سید ناصر حسینی پور روزانه نوشت هاش توی زمان اسارت کتاب هم هدیه داده به سرنگهبان اردوگاه عراق که خیلی اذیتش کرده

بعدی من زنده ام خاطرات یه خانوم از اسارت زمان جنگ به دست عراقی هاست

دحتر شینا خاطرات یکی از همسران شهداست از زمان جنگ

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

خیلی کتاب خوندم همه رو دوست داشتم، اما از همه خاص تر کتاب طوطی بود نوشته ذکریا هاشمی که تو کتابخونه داییم بودو نمیذاشت بخونم میگفت وقتی‌بزرگ شدی، ۲۲سالم شد خوندمش، رمان خیلی‌قدیمی که داستان جالب و خاصی داشت،مال دهه چهل بود، بدون سانسور، متن عامیانه و جالب،اون برام جالب ترین بود

دنیام=شوهرم+دخترم  
خیلی کتاب خوندم همه رو دوست داشتم، اما از همه خاص تر کتاب طوطی بود نوشته ذکریا هاشمی که تو کتابخونه ...

منم ي كتاب از مهدي بازرگان به اسم بي نهايت بود چاب قبل بود وفوق العاده وبدون اينكه دستكاري بشه

الان نيست ديگه متاسفانه 

منم ي كتاب از مهدي بازرگان به اسم بي نهايت بود چاب قبل بود وفوق العاده وبدون اينكه دستكاري بشه الان ...

حال و هواشون خیلی فرق داره، انگار با خودشون میبرنت تو داستان بدون ذره ای سانسور و ترس از نوشتن، خیلی دوست دارم اون سبکو

دنیام=شوهرم+دخترم  
حال و هواشون خیلی فرق داره، انگار با خودشون میبرنت تو داستان بدون ذره ای سانسور و ترس از نوشتن، خیلی ...

بي نهايت رمان نبود

سلام ي كتاب خيلي خوب روانشناسي ك برا تقويت اعتماد بنفسم باشه سراغ نداري؟؟

بي نهايت رمان نبود سلام ي كتاب خيلي خوب روانشناسي ك برا تقويت اعتماد بنفسم باشه سراغ نداري؟؟

کلا کتابهای قدیمی و هواشون متفاوته، نه گلم کتاب روانشناسی نخوندم و خیلی نمیشناسم

دنیام=شوهرم+دخترم