2777
2789
عنوان

چله بری

9197 بازدید | 19 پست

بچه ها، کسی تا حالا با دعای چهل کلید، چله بری کرده،با ظرف مخصوصی ک داره، کاسه ای مسی هستش ک دور تا دور دعا نوشته شده و چهل عدد کلید داخل کاسه هستش 

خدایا معجزه کن برام 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی خریده بود 

از مشهد سوغاتی خریده بود برای من دخترعمه ام ماهم باهاش خاله بازی میکردیم اب میخوردیم الان شما توضیح دادین یادش افتادم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
چله بری برای بارداری فقط یه راه داره،اگر خواستی بگو یادت بدم عزیزم

میشه توضیح بدید؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

[QUOTE=74116656]میشه توضیح بدید؟[/QUOTEچرا نشه عزیزم؟بله که میشه

من این رو از یه روحانی معروف توی اصفهان یاد گرفتم و با خودم عهد کردم به هرکی دوست داشت یاد بدم،صبر کن تا تایپ کنم دوستم

میشه توضیح بدید؟

اگر باردار نشدنتون به علت چله افتادن باشه حتما با این روش رفع میشه

روز جمعه بین اذان ظهر و مغرب،تا وقتی هوا هنوز روشنه،یه کسی که آدم نماز خون و پاکی هست باید واست انجام بده،مثل مادر یا مادر بزرگت،هفتا نخ هم قد خودت به رنگ سیاه و سفید برداره بشون چهل تاایتالکرسی بخونه،بعد از هر آیت الکرسی یه گره به نخ بزنه تا چهل تا...

بینخوندنشون اصلا نباید حرف بزنه یا حواسش پرت تلوزیون یا هرچیز دیگه ای بشه ،فقط متمرکز روی خوندن باشه از ته دل،بعد اون نخ رو به شما میده،شما هم تا چهل روز این چهل آیت الکرسی رو با خودت نگه میداری تا از الطاف الهی بهره مند بشی،بعد بذارش توی آب روون تا بره،چون قران بهش خونده شده زیر دستو پا نندازی بهتره گلم

اگر باردار نشدنتون به علت چله افتادن باشه حتما با این روش رفع میشه روز جمعه بین اذان ظهر و مغرب،تا ...

ببخشید، یعنی ۷ تا سفید، ۷ تا سیاه، بعدش به هرر نخ ۴۰ تا آیت الكرسي؟ 

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم