2777
2789

سکسکسه نیست ها.. قشنگگگ ویبره اس.. خیلی میترسم.تو این چندروزه چنددفه اینجوری شده.تو نت زدم نوشته بود طبیعیه.. جنین خودشو کش میده.واقعا اینجوریه؟کسی مث من بوده؟😖امروز دکتر بودم قلبش رو چک کرد خداروشکر خوب بود

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منکه بندری میره 

تکونش رو نمیگم.بچه منم خیلی تکون میخوره.اما این قشنگ مث لرزشه.ویبره موبایله انگار رو حالت شدیدش.قشنگ از رو شکم معلومه میلرزه

چه حس خوبیه😍 جاش تنگه میخواد بیاد بیرون دیگه

واقعا؟یعنی نگران نباشم؟😢

تکونش رو نمیگم.بچه منم خیلی تکون میخوره.اما این قشنگ مث لرزشه.ویبره موبایله انگار رو حالت شدیدش.قشنگ ...

حتما داره بی تابی میکنه بیاد ییرون 😍😍😍😍

من حس میکنم سکسکه اس😶

نه فدات شم.سکسکه اش رو میفهمم.هر چندثانیه میزنه برا سکسکه.اما این قشنگ میلرزه.دور از جونش مث تشنج

نه دیگه وقتی دکتر گفته خوبه چیز خاصی نیست ایشالا زودی سالم بیاد بغلت😍❤

مرسی عزیزم.ایشالا.یادم رفت ویبره اش رو به دکتر بگم.اما قلبش رو چک کرد خوب بود.بنظرت بهش پیام بدم بگم؟

نه فدات شم.سکسکه اش رو میفهمم.هر چندثانیه میزنه برا سکسکه.اما این قشنگ میلرزه.دور از جونش مث تشنج

اتفاقا نی نی منم چند باری دیدم که لرزش داشته و انگاری رو ویبره بوده.پس جای نگرانی نداره...

تیکر بارداریمون مثل همه🤗🤗🤗

اتفاقا نی نی منم چند باری دیدم که لرزش داشته و انگاری رو ویبره بوده.پس جای نگرانی نداره... تیکر بار ...

واای.. راس میگی؟خیالم راحت شد یکم.

آره عزیزم.. البته برا من 4 شنبه وقت دارم فک کنم یه روز پس و پیشه