2777
2789
عنوان

اشتهای بی نهایت من تو 5 ماهگی😢

206 بازدید | 12 پست

از اول بارداری تا ی هفته پیش همش ی کیلو اضافه کرده بودم الان یک هفته اس به حدی اشتهام بالا رفته و تند تند گشنم میشه که دو کیلو اضافه کردم 

خییییلی ناراحتم اصلا نمیتونم جلو اشتهامو بگیرم میترسم تا 4 ماه دیگه 20 کیلو اضافه کنم😢

شما چطور بودین تو بارداری؟بعدش دوباره میتونم به وزن الانم برگردم؟

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

پریناتال میخوری؟ قطعش کن 

جاش امپول نوروبیوم بزن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریناتال میخوری؟ قطعش کن  جاش امپول نوروبیوم بزن

آره پرینتال میخورم یعنی تاثیر اونه؟آخه از اول بارداری میخوردم خیلی عادی بودم حالا هفته پیش دکتر گفت بعد ناهار بخورش از همون هفته اشتهام سر به فلک کشیده

آره پرینتال میخورم یعنی تاثیر اونه؟آخه از اول بارداری میخوردم خیلی عادی بودم حالا هفته پیش دکتر گفت ...

سه ماه اول که ممنوعه چطور از اول میخوردی؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
منم پنج ماهمه دقیقا مثله شما اشتهام زیاد شده..اصلا انگار الان ویاره چیزای خوشمزه رو دارم

من که هرچی میبینم دلم میخواد حالا اصلا تا هفته پیش اینطور نبودم اصلا حس بارداری نداشتم ولی الان افتضاح شدم همین الان بعد ی شام وحشتناک مفصل شوهرم فرستادم بره کیک بخره هنوزم گشنمه

والا دکتر برام نوشت منم خوردم

شرایط خاصی داشتید؟ مطمینی از اول همینو میخوردی؟ اولش فولیک میخورن ها

شرایط خاصی داشتید؟ مطمینی از اول همینو میخوردی؟ اولش فولیک میخورن ها

نه هیچ سرایط خاصی نداشتم همه چی ام نرمال بود سه ماه اول فولیک اسیدپنج و پریناتال بهم داد از سه ماه دوم دکترم عوض کردم چون دکتر اولیه رفت کانادا دکتر دومی فولیک اسید قطع کرد فرودین و ویتانین دی و پریناتال بهم داد

میشه بگید چیزای مقوی چیا هستن؟چی بخوریم مقویه؟

آجیل میوه حبوبات لبنیات گوشت نون سنگک برنج آخر بیسکویت ساقه طلایی هم چون سبوس داره عالیه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕