2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعييييييي اره خواهر ميبيني چقدم خيال بافي ميكرديم با قولاشون و قند تو دلمون اب ميشد

من با خونواده شوهرم زندگی میکنم .شوهرم‌گهگاهی میگه زمینمونو میسازیم میریم سرخونه‌زندگیمون منم دلم غش میره چقد خیالبافی میکنم چی بخرم دکوراسیون چطچر بچینم‌‌ اصلا نقشه خونه چجور درمیاد اتاق اخر هال تو‌راه رو‌. یا همینجوری تو‌هال باشن راهرو‌نمیخواد اتاق بچه هام‌پر وسیله اسباب بازی میکنم تخت دو‌طبقه بگیرم‌یا نه‌پسرم شاید از اون بالا بیفته زمین میترسم همون دوتا تخت جدا بگیرم یه ور اتاق دخترونه یه ور اتاق پسرونه‌میچینم ....اشپزخونه قلب خونم باید همیشه برق بزنه ...راستی دم‌دمای عصری با یه عصرونه‌دبش تو‌حیاط فرش میندازم میشینیم عصرونه بخوریم .....واااای چندوقت به وقت حیاطو‌بشورم؟؟؟؟؟ یدونه دستشویی معمولی باید بزارم ته هال که‌موقع شب بچه ها ازش استفاده‌کنن چون میترسن برن بیرون ....یدونه‌حمام هم تو‌اتاق خواب منو شوهرم میسازیم که راحت باشیم بچه ها روزبه روز بزرگ میشن زشته جلو‌بچه صبح به صبح بریم‌حموم.....راستی اتاق مهمون‌تخت میخواد یا نه؟؟؟اصلا مهمونمون کیه ؟؟؟؟هرزچندگاهی خونوادمو دعوت کنم چون برام عقده شده هشت ساله ازدواج کردم یه بارهم دعوتشون نکردم ...اره بعد خونواده شوهرم چون حرصشون میگیره فقط خونوادمو بگم....اها اینو یادم رف بگم تو‌مصرفداب و‌برق باید صرفه جویی کنم ....

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

خوشبحالت خيالبافيت ايناس

من خيالبافي ميكنم ي هفته شوهرم باهام خوب باشه😭

نگه دوستم نداره 

نگه منو نمخواد😔

ياد حرفا و قولاش ميوفتم ك ميگفت قول ميدم لنقدر خوشبختت كنم از خونه بابات بهتر 

ولي كو

ي ماهه خبري نيس ازش

‏چه قول هایِ پوچی که باهاشون غرقِ رویا میشديم💔
خوشبحالت خيالبافيت ايناس من خيالبافي ميكنم ي هفته شوهرم باهام خوب باشه😭 نگه دوستم نداره  نگ ...

یعنی کجاس؟؟؟ازدواج‌کردی یا عقدی؟؟؟؟ خیلی سخته اینطوری که بخواد بگه‌نمیخوامت هرکسی جای تو‌بود داغون‌میشد چه‌برسه به تو....ارزوی مرگ‌میکردم

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
یعنی کجاس؟؟؟ازدواج‌کردی یا عقدی؟؟؟؟ خیلی سخته اینطوری که بخواد بگه‌نمیخوامت هرکسی جای تو‌بود داغون‌م ...

نميدونم كجاس فك كنم خونه مادر شوهرم 

اتفاقي تو خيابون ديدمش اون منو نديد 

منم داغون شدم😔😔 خيلي سخته با ي بچه ٨ ماهه😔

‏چه قول هایِ پوچی که باهاشون غرقِ رویا میشديم💔