امروز روز ۲۴ انتقالشه تا روز ۱۸ طبیعی بوده بعد اون شبا دچار خونریزی میشه کسی تجربه ای داره ؟
اگه ام ندارین براش دعا کنین ؟ سالهاست منتظره
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
من انتقال نداشتم ولی عید امسال بعد مثبت شدن بی بی چک و آزمایش ب خونریزی افتادم و سقط شد دکتر نتونست کاری کنه دعا میکنم ک دوست شما بارداری خوبی داشته باشه و ب سلامتی بارشو زمین بزاره من این سری هم لکه بینی داشتم ک شیاف و آمپول زدم
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
هماتوم داره جفت خونریزی کرده باید زیر نظر دکتر باشه بهش امپول و یا شیاف پروژسترون میدن و باید ...
نمیدونم قرار فردا سونو کنه
من انتقال نداشتم ولی عید امسال بعد مثبت شدن بی بی چک و آزمایش ب خونریزی افتادم و سقط شد دکتر نتونست ...
خیلی ناراحت شدم خدا روشکر الان نی نی داری انشاالله بسلامتی بیاد تو بغلت
خیلی ناراحت شدم خدا روشکر الان نی نی داری انشاالله بسلامتی بیاد تو بغلت
مرسی گلم حس بدی بود ولی الان خیلی خوشحالم ایشالله ک صحیح و سالم دنیا بیاد
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
دوست زن داداشم هم ای وی اف کرده و سنشم زیاده نزدیک چهل سال بعد سالها بالاخره باردار شده اونم ...
اره اینم سنش بالاست ؛ تخمک اهدایه ، باردار میشه قلبش تشکیل نمیشه کلیم تا حالا هزینه کرده شوهرش دیگه خسته شده ، براش دعا کنین این دفعه بشه مشکلشون فقط بچه اس
بعد اینکه خونریزیش شروع شد به دکترش نگفت؟ معمولا دوز شیاف یا آمپول رو زیاد میکنن
بیشتر از این نمیتونه بگیره
ان شاالله که مشکلی نیست و با استراحت خوب میشه خدا خودش به همه کمک کنه
انشاالله ممنون گلم