2777
2789
عنوان

میگوپلو

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
من فقط نمک میزنم راستی اگر خواستی خالی خالی میگو سرخ شده بخوری حالا فرضا با سبزیجات کنارش، سس سیر ه ...

مرسی عزیزم راستی من خیلی شمارو دوس دارم😘

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
منظورتون همون رگو این چیزاست؟آقا به من کمک کنیدیا اون روده کلا یه جای دیگه اس

همونه 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون همون رگو این چیزاست؟آقا به من کمک کنیدیا اون روده کلا یه جای دیگه اس

اگه منجمدشو خریدی از این بسته بندی ها خوب پاک شده هستن اونا اگه تازه باشه خودت پاک کن

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 

http://www.bartarinha.ir/fa/news/428262/روش-پاک-کردن-و-طبخِ-میگو

مراحل پاک کردن میگو به همراه تصویر

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مرسی عزیزم راستی من خیلی شمارو دوس دارم😘

لطف داری عزیزم  

تابه رو گرم کن بعد سرخ کن

تو تابه سرد بذاری آب میندازه بعد کف هم میکنه کمی.

عزیزم اول ببین رگشون هم گرفته شده یا نه،من همیشه بدون رگ میگیرم،

یه پیاز بزرگ سرخ کن،با ادویه و فلفل سیاهو نمک و زرد چوبه... 

زعفرون رو بذار دم بکشه،

بعد میگو رو بریز توی پیاز داغت،پخت میگو بین سه تا پنج دقیقه زمان میبره،بستگی به شعلت داره،بیشتر بپزه سفت میشه،بعد هم زعفرون رو بهش اضافه کن

پلو رو چلوکش کن سبزی پلویی بزن بهش،بریز توی قابلمه میگو و پیاز رو بذار لاش،بعد روش ادویه پلویی و زعفرون بریز و روغن و بذار هم بکشه

انگشتات رو هم باهاش میخوری

اول پشت میگو رو با چاقو پاره مکنی و یه رگ سیاه پشتش هست که همون پی پی میگو هست در میاری و وقتی تمام میگوهات رو همین کار کردی تمیز میشوریشو کنار میزاری،،،،،، یکم گشنیز و خیلی کم شنبلیه تازه رو پاک کن و بشور و ریز خورد کن،،،،پیاز و سیز رو هم ریز خورد کن،،،گوجه رنده کن،،،،کمی لیمو خشک پاک شده هم میخوایم،،،،،،،اول پیاز و سیر رو بریز تو دیگ سرخ کن کمی رنگش که عوض شد سبزی هارو بریز توش و یکمی سرخ کن بعدش میگو بریز تو سبزیها و زردچوبه بزن و نمک،،،،بزار یه سه چهار دقیقه سرخ بشه بعد گوجه رنده شده بریز که هر چی مقدارش زیادتر باشه بهتره،،،میتونی رب گوجع بریزی یا نه،،،من نمیریزم،،،،،گوجه ها که خوب سرخ شدند تو مواد اب بریز اب شعله گازو زیاد کن اب که کم شد برنج رو بریز توش ،،،اب باید به اندازه یه بند انگشت روی برنج باشه،،،بعد مثه کته دمش بده،،،،،،ما بهش میگیم هواری میگ

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.