2777
2789
عنوان

برداشتن خال های سیاه روی صورت

4931 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

من روی صورتم حدود ۱۵ تا خال سیاه کوچولو دارم. دلم میخواد برشون دارم. کسی تا حالا این کارو کرده؟ بعدش مشکلی پیش نمیاد؟ اگه در مورد هزینه‌ش هم اطلاع دارین، ممنون میشم بگین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عمم خالاشو پیش یه دکتر خیلی خوب برداشت جاهاشموند صورتش بدتر شد خیلیم مواظبت می کرد بعدش 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

منم دارم، خال گوشتی نیست صاف هستش وکوچیک، ميگن نر و ماده دارن، خیر سرم رو صورت و دست و بازوم  زادولد کردن، الان جمعیتشون زیاد شده، کلافه م کردن

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
درد نداره؟ هزینه‌ش چه طور بود؟ بیمه قبول میکنه؟

ن بیمه ک قبول نمیکنه چون زیباییه. دردم فقط وقتی با آمپول بی حسی میزنه رو خال ها داشت. یکم. من کلا در برابر درد مقاومم البته. خب اون موقع خییییلی ارزون بود الان صد در صد بیشتره باید بپرسی. با لیزرم میشه ولی من سوزوندم 

منم دارم، خال گوشتی نیست صاف هستش وکوچیک، ميگن نر و ماده دارن، خیر سرم رو صورت و دست و بازوم  ز ...

آره منم بدم میاد. پوستم سفید و صافه ولی این خال ها دون دونیم کرده بدم میاد

با لیزر برداشت؟

نمی دونم 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

منم دارم هفت هشتا ولی میترسم بردارم..کلا از انجام دادن خدمات زیبایی میترسم..میگم یهو بدتر نشم

من فردا میخوام برم دکتر البته تو کلینیک بیمارستان. ببینم چی میگه

من برداشتم دونه سه تومن اونایی ک ریزن کلا محو شدن اونایی ک ی کوچولو بزرگتره رداش لک شده.باید مراقبت کنی بعد ی مدت طولانی میره

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

سلام

منم خیلی سال پیش چندتا سوزوندم بایه دستگاهی مثل هویه تویه عطاری دردم نداشت بخوای بی حسی تزریق میکنن.روزای اول نباید آب بهش میخورد یه پماد تتراسایکلین دادمدام استفاده میکردم

من که راضی بودم