2777
2789

سلام امروز خاستم شلوار لی شوهرمو بندازم ماشین گف ن ننداز با کلی اصرار تا اومدم بگیرم اومد از دستم گرف جیباشو خالی کرد بعد دیدم مشتش یه مقدار پول لوله شده محکم گرفته تو دستش بعد من گفتم خدایا چرا اینجوری میکنه پوله چیز مخفی ک نیس بعد همینجوری یهو دیدم یه تیکه از فندک دیده میشه راستش خیلی ناراحت شدم منو شوهرم پایه هر کاری هستیم فقطم دوتایی سیگار میکشیم مشروب میخوریم ولی فقط پیش خودمون دوتا ن پیش هرکس چن وقته مشکل مالی خیلی سختی پیدا کردیم  دوبار کشیده بود بیرون فهمیدم بهم قول داد دیگ نکشه خیلیم مهربون و اقاس هیچ بدی ازش ندیدم فقط خاستم بگم چجوری بهش پیم بدم ک بهش بفهمونم فندک دیدم تو جیبش خاهشا کمک کنین من خودم الان عصبیم میترسم بد باهاش حرف بزنم شما بگین چی بهش پیم بدم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهم سیگار میکشین مشروبم میخورین؟غیرت شوهرت مثال زدنیه😑

من کل دوستای بابام اینجورین باهم رفتیم شما خونوادگی زناشون با مردا مشروب میخوردن سیگار میکشیدن باهم میرقصیدن یه وضی بود😐

ن ی بار ک دوتایی دارید سیگار میکشید بش بگو شده تکی این کارو کنی اگ گفت اره ناراحت شو ولی کم اگ گفت ن بگو هیچ وقت این کارا نکن اگ بفهمم نمیبخشمت

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
باهم سیگار میکشین مشروبم میخورین؟غیرت شوهرت مثال زدنیه😑

عزیزم این زندگی شخصی ب ما ربطی نداره فقط راهنمایی در مورد استاتر اونم چون خودش خاسته ب ما مربوط

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
ربطی ب غیرت نداش خیلیم غیرتیه گفتم ک فقط وقتی باهمیم ن پیش هرکس و ناکس

عزيزم زندگى شخصى خودت به خودت ربط داره لازم نيست به كسى توضيح بدى ☺️❤️

ولى الان همه ميان قضاوتت ميكنن

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
ن ی بار ک دوتایی دارید سیگار میکشید بش بگو شده تکی این کارو کنی اگ گفت اره ناراحت شو ولی کم اگ گفت ن ...

اینو همیشه میگم اصلا قول دادیم تنهایی کاری نکنیم ولی الان چجوری پیم بدم بهش

يعني هركي با زنش مشروب بخوره يا سيگار بكشه بي غيرته؟!؟! معني غيرت اين نيستا...

من نگفتم بیا ب مشروب و سیگار من گیر بده گفتم چی پیم بدم بهش راهنمایی خاستم وگرنه ما خودمون میدونیم غیرت چیه غیرت ینی اینک چشت دنبال ناموس بقیه نباشه همه گوه خوریات با زنت باشه غیرت اینه نکنه سیگار نکشیدن

خوب سیگاریه دیگه آدم سیگاری تو ۹یبش فندک داره .خیلی عجیبه ؟؟بعدم کسی که عادت به سیگار داره هیچ تضمین ...

در اون حد نیستیم شاید هفته ای یه نخ نفری باهم بگشیم