2777
2789
عنوان

از زندگيم خسته شدم ديگه

304 بازدید | 40 پست

همش با شوهرم دعوا دارم سر همه چي دعوامون ميشه هيچ وقت بحثمون بدون دعوا ختم نميشه ،هيچوقت شوهرم قانع نميشه خيلي نفهمه،موقع بحث بد دهني ميكنه يهو دعوامون بالا ميگيره و حتي كار به كتككاريم ميكشه ،اگه بخاطر بچه و ابروم نبود طلاق گرفته بودم ،ديشب كه دعوامون شد منو زد منم مقابله به مثل كردم و اخر سرم تهديد به چاقوش كردم تا جاييكه رفتم اشپزخونه ورداشتم البته بيشتر خاستم بترسونمش وگرنه من نميتونم همچين كاري بكنم ،يه رفتاراي بدي ميكنه و جلو مامانم بهم بي احترامي ميكنه بعد انتظار داره من يادم بره و اخلاقم خوب باشه بدون اينكه ازم معذرت خواهي بكنه،منم ازون ادمام كه خيلي دير يادم ميره كه طرف چي بهم گفته و چطور باهام رفتار كرده 😓😓😓

در کل وضع بدی دارید. ولی به اون بچه فکر کردی؟ به نظرت چه روحیه ای پیدا میکنه وقتی هر روز جنگ و دعوای پدر مادرشو ببینه؟ مادرشو ببینه که با چاقو حمله ور شده؟ روانشو دارید داغون میکنید!

ضمن اینکه مطمئنید مشکل فقط از همسرتونه؟ یعنی چی هیچ وقت قانع نمیشه؟ مصر هستید که قانعش کنید و بگید کار شما درسته؟

فقط و فقط دلم به حال اون بچه سوخت

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کینه هارو بزار کنار . یکاری نکن ک دست شوهرت روت بلند بشه و بهت توهین کنه . از الان هرجور ک رفتار کردی الان دیگه برعکسشو رفتار کن . شما ک میگی نمیتونی طلاق بگیری پس یا زندگیتو درست کن یا از همینیم ک هست داغونترش کن

شما به خانواده اش توهین نمیکنی؟ پشت سرشون بدگویی نمیکنی؟

اين سري سر اين مساله دعوامون شد كه چندساله خونواده ش از خواهر برادر گرفته تااا فاميل دورش هرموقع اومدن خونم من با تمام وجود پذيراشون بودم و اخلاقم باهاشون خوب بود اما داداش من بعد ٤سال اومد خونم خيلي بهش بي محلي كرد اخه يه ادم چقدر ميتونه بي چشم و رو باشه 

کینه هارو بزار کنار . یکاری نکن ک دست شوهرت روت بلند بشه و بهت توهین کنه . از الان هرجور ک رفتار کرد ...

بدبختي خيلي ادم كينه يي هستم وقتي بهم ميگه بلند شو برو بيرون ،وقتي ميگه شبا ميام خونه انگار ميخام برم جهنم من چي دارم بگم ،درحاليكه همه رفتاراي بد من نتيجه رفتار بد خودشه و بي احترامياش

اين سري سر اين مساله دعوامون شد كه چندساله خونواده ش از خواهر برادر گرفته تااا فاميل دورش هرموقع اوم ...

خب وقتی میبینی ک ی جوری ازش ی چیزیو میخوای ک اخرش دعوا و فحش میشه خب دیگه اون مدلی نخواه ازش . روشتو عوض کن

اين سري سر اين مساله دعوامون شد كه چندساله خونواده ش از خواهر برادر گرفته تااا فاميل دورش هرموقع اوم ...

من مثل خیلی کاربرای اینجا نیستم که دائم میگن حق با استارتر هست، نظرمو میگم حتی اگه بدت بیاد. شما از پایه روابط صمیمی با شوهرت دچار مشکلی و این مشکل به همه جای زندگیت ضربه زده، اصلا رفتار شوهرتو تایید نمیکنم اما مردی که توی روابطش و انتظاراتش از زنش راضی باشه کمتر اینجوری تند رفتار میکنه. منشا پرخاشگری دخترت هم دعواهای شما و شوهرته، سعی کن براش ناز کنی و لوند باشی و در مورد خانواده اش اصلا حرف بد نزنی، بعد ببینم باز دعواتون میشه؟

باید حتما حتمادوتاییتون چند جلسه برین پیش روانشناس .بچه ها چه گناهی دارن .میدونی چقدر آسیب میبینن؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
در کل وضع بدی دارید. ولی به اون بچه فکر کردی؟ به نظرت چه روحیه ای پیدا میکنه وقتی هر روز جنگ و دعوای ...

خيلي به فكر بچه مم ولي وقتي شوهرت بهت توهين كنه و اخر سرم وقتي جواب توهيناشو ميشنوه با كتك بهت حمله ور ميشه چطور چشم پوشي كنم و مث احمقا تحملش كنم ،هميشه سعي كردم اروم باهاش حرف بزنم اما ازبس بي احترامي كردي كار به دعوا كشيده

خب وقتی میبینی ک ی جوری ازش ی چیزیو میخوای ک اخرش دعوا و فحش میشه خب دیگه اون مدلی نخواه ازش . روشتو ...

مثلا ديشب سر اينكه من تند  باهاش حرف ميزنم باهام بحث كرد منم گفتم فكر كردي يادم ميره به خانواده م بي محلي كردي يادم ميره جلو مامانم باهام جر و بحث كردي ،شروع كرد به دوباره بي احترامي كردن به جاي عذر خواهي و درست كردن گندي كه زده بدتر رفتار كرد 

عزیزم وقتی شرایط طلاق نداری بخاطر بچت هم که شده دست بخه کار شو تا زندگیتو دوباره بسازی

زندگی مشترک میدون جنگ نیس که برا هم گارد میگیرین

رفتار شوهرت خوب نیس اصلا ولی روش شمام برا اصلاحش خوبنیس

کینه ها رو از خودت دور کن سعی کن نکات مثبتش رو ببینی ودو سش داشته باشی تا رامش کنی

و خدایی که بشدت کافیست...