2777
2789
عنوان

از زندگيم خسته شدم ديگه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست
اگه شوهر من ازم معذرت خواهي كنه من با كمال ميل قبول ميكنم منم ميبخشم اما اون معذرت خواهي بلد نيست ان ...

همسر منم بلد نبود! بحثای ما به دعوا نمیکشید. ولی بقول خودش همش بی نتیجه میموند! یه بار وقتی گل و بلبل بود بهش گفتم وقتی ازت ناراحت میشم حتی اگه مقصر منم، تو عذرخواهی کن. مطمئن باش من صد برابر جبران میکنم و همیییییشه تو ذهنم میمونه تو بخاطر رابطه خوب و زندگیمون واسه عذرخواهی پیش قدم شدی حتی وقتی حق با تو بود.

دیدم تاثیر مثبت داره. بلافاصله به ظاهر اون لحظه موضوع رو فراموش کردم. ولی تا دو روز بعدش ذهنم درگیر بود. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

يا بار كه فاميلش اومد خونه م تو بدتريش شوايط براش غذا اماده كردم و بخاطر اينكه غذام يه نقص كوچيك داشت كلي باهام دعوا كرد تا جاييكه طرف اومد گفت ول كن بابا اصلا مهم نيست با وجود اينكه اونهمه من احترامشونو ميگيرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ كه چه زورم مياد اونهمه به خونواده ش احترام ميزارم بعد اين گاو اينطوري جواب خوبياي منو ميده 

دیگه با سیاست رفتار کن نه کم توجهی کن بهشون نه احترام حسابی بذار حداقل اینجوری دلت نمی سوزه. اونا هم میسوزن ولی نمی تونن کاری کنن.

چرا فکر میکنی رفتار زنونه یعنی تو سری خور بودن ؟ 

چون براي شوهر من توسري خور بودن جواب ميده با اين صحبتا ،اينكه هرطور با خونوادت رفتار كنه چيزي نگي اينكه احترامتو جلو خونوادت نگيره چيزي نگي 

دیگه با سیاست رفتار کن نه کم توجهی کن بهشون نه احترام حسابی بذار حداقل اینجوری دلت نمی سوزه. اونا هم ...

من يه ادم بدبختم هرمهموني خونم بياد نميتونم مث شوهرم رفتار كنم نميتونم بي محلي كنم 

چون براي شوهر من توسري خور بودن جواب ميده با اين صحبتا ،اينكه هرطور با خونوادت رفتار كنه چيزي نگي اي ...

نه عزیزم . فایده نداره . باید حتماااا بری مشاوره . تو همش ح خودتو میزنی و همشم اشتباه . 

من يه ادم بدبختم هرمهموني خونم بياد نميتونم مث شوهرم رفتار كنم نميتونم بي محلي كنم 

چرا به خودت حرف می زنی عزیزم تو هم میتونی تمرین کن مقابله به مثل کنی اینقدر از خودت انتظار نداشته باش و از خودت ضعف نشون نده. بی خیال ناراحت شدن اونا و حرفایی که پشت سرت قراره بزنن. فقط حواست به زندگیت باشه. شوهرتو نگه دار هواشو داشته باش ولی اون اوجوبه هایی که بینتونو دعوا میندازن و ضایع کن.یه بار شکر شربت کم بریز یه بار چایی تلخ کن یه بار میوه ای که دوست ندارن بذار جلوشون حله یه جوری از دستت کلافه بشن که بیا و ببین. روحیه تو شاد کن به همه چی بخند اینجوری بهتره

چرا به خودت حرف می زنی عزیزم تو هم میتونی تمرین کن مقابله به مثل کنی اینقدر از خودت انتظار نداشته با ...

😞سعيمو ميكنم ،الان من بعد اون دعواي ديشبي بعد اون همه بد و بيراهي كه ازش شنيدم چطور بيخيال باشم و باهاش خوب باشم اصلا نميتونم فكرشم بكنم خيلي ازاردهنده س فراموش كردن اونهمه بدي و بي احترامي كه بهم كرد فقط ميتونم بي محلش كنم 

😞سعيمو ميكنم ،الان من بعد اون دعواي ديشبي بعد اون همه بد و بيراهي كه ازش شنيدم چطور بيخيال باشم و ب ...

حالا یکم باهاش سرسنگین باشی که اشکالی نداره اونم تنبیه میشه. انشالا همیشه سربلند باشی عزیزم