2777
2789
از کجا بفهمیم کدومشه ؟

ديگه بايد منتظر بمونيد  

قبلش بهش فكر نكردي؟

من هر حرفي تو روز بشنوم، شب خوابشو ميبينم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
دشمنه . چندین بار دیدم بعدش هم درست دراومد معلوم شد کسی باهام بده . یه بار همزمان با خواهرم هر دو دی ...

دشمن که دور بر آدم زیاده،خدا خودش محافظت کنه

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی من خواب مار  دیدم چند تا مار زرد بزرگگ با چند تا مار قرمز مشکییی بودن قرمز مشکیا مرده بودن ...

واقعا .حالا کی هست

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
ان شالله مرسي عزيزم مامانم ميگف لونه پرنده بچه س و مار دشمن نميدونم ديگ 😢

شنيدم خواب رو نبايد پيش هركسي گفت

بعدش هم ،هميشه تعبير به خيرش كنيد كه خير پيش بياد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

كاربر ورپريده قبلا تعبير خواب ميگفت

نميدونم الان هم ميگه يا نه

https://www.ninisite.com/user/discussion/ab308240-6956-4c89-b90d-5e9fe01e5b19/varparide25

تاپيك قفل كرده

اگه فكرتو مشغول كرده،خصوصي بهش پيام بده

خانم خوبيه، كمكت ميكنه

میگن چوب خدا صدا نداره همینه 

اره به خدا 

اینقدر منو اذییت کرد ک نگو هنوز یکسال نیست عروسشونم   اینقدر به پدر مادرم بی احترامی کرد ک نگو اونم الکیا

منم سپردمش به خدا  فک کن اینقدر وقیحه جلو شوهرم میگه زنتو طلاق بده یکی دیگع بگیر این دستخورده شده شوهرمم اینقد عصبی شد ک نگو  چون باباش بود هیچی نگفت ولی جز مواقع خواص نمیدیدش الانم ک تیمارستانه ی بار رفت ببینش

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
اره به خدا  اینقدر منو اذییت کرد ک نگو هنوز یکسال نیست عروسشونم   اینقدر به پدر مادرم بی ...

ای خدا چقدر نفهم.دست خورده دیگه چیه .پس حقشه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

تعبیر خواب مار چیست

تعبیر خواب به طور کلی وجود دشمن و دشمنی و جنگ است.اگر قوی باشد نشان از رقیبی قوی دارد و اگر ضعیف باشد دشمنی ضعیف را دلالت می کند.رنگ مار در تعبیر خواب تاثیر دارد و دیدن مار زرد و سفید و قرمز یک معنی را نمی دهد.

مار در خواب دشمن خطرناکی است چرا که غافلگیرانه زخم می زند و ظاهری زیبا و دلفریب دارد و در باطن زهرش را به شما می ریزد.دلیل اینکه مار را دشمن پنهانی می دانند نوع حرکتش است.عده ای از معبران نیز معتقدند مار ثروت و دارایی نیز است.

امام جعفر صادق ع : ایشان دیدن مار در خواب را به ده چیز ربط می دهند.اصلی ترین تعبیر برای دیدن مار دشمنی پنهانی است که با توجه به پنهان بودن آن همانقدر خطرناک است.تعابیر دیگر آن سلامتی و زندگانی است.

دیدن مار همچنین از نظر ایشان به پادشاهی و سپه سالاری و دولت و زن و مراد و پسر و سیلاب تعبیر می شود.

محمد بن سیرین : دیدن مار در خواب نشان از دشمنی پنهانی دارد و ممکن است این دشمن آشنا باشد یا غریبه و این بستگی به خواب دارد.

منوچهر مطیعی : چون این موجود خزنده است و اصولا از دید پنهان است تعبیر خواب دیدن مار ، دشمن مخفی و پنهانی است.البته می تواند دشمنی زیبا و خوش نقش و نگار نیز باشد.البته به مال و ثروتی که نمیدانید نیز می تواند باشد.

همچنین ایشان معتقدند که مار می تواند زن زیبا نیز باشد و می تواند شما را فریب دهد.توجه داشته باشید که خیره شدن به چهره و چشمان مار اصلا خوب نیست.

علامه مجلسی ره : ایشان معتقدند دیدن این خزنده در خواب قرض و بدهکاری است.

لوک اویتنهاو : معتقد است مار در خواب مشکل هست و می تواند هر مشکل و مانعی باشد.همچنین مار چند سر را عظمت و جذبه می داند و تبدیل به مار شدن را بی احترامی دیدن می داند.

تام جت ویندو : معتقد است که مار ابتدا غریزه جنسی است.همچنین ماری که به دور چوب چنبره زده ، تعبیرش تولد است.

حضرت یوسف ع : تعبیر دیدن مار بلایی است که از دشمن به شما می رسد که او را خوشحال می کند.

خالدبن علی بن محدالعنبری : معتقد است دیدن مار داشتن داشتن دشمن ثروتمند است.

آنلی بیتون : ما در خواب هر شر و آسیبی می تواند باشد.اگر دیدی مارها در حال لولیدن در هم هستند از کشمکش ها و دعواهای خود با دیگران ناراحت و پشیمان می شوید.بازی کردن با مار نشانه آن است که نمی توانید دشمن را زا دوست تشخیص دهید.

https://elsen.ir/