۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 عنوان بارداری و ترمیم ناخن 1288 بازدید | 8 پست سلام خانوم ها من ۴ ساله ک ناخن هام کاشت هست و الان ک در هفته ۴ بارداری هستم موندم ک باید چیکار کنم میشه نگهشون دارم اخه عادت ندارم بدون ناخن؟ 1397/08/19 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
املیا1 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 616 نمیدونم ضرر داره یا نه. ولی اگه میتونی نذاری بهتره سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است
golabiya عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 552 من هی کوتاه کردم تقزیبا تموم شده.دکترم نمیزاشت من همون avaهستم عضویت ۸۹.....
۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 من هی کوتاه کردم تقزیبا تموم شده.دکترم نمیزاشت میگفت ضرر داره؟ حتی اگه ماسک بزنی ک بوش نخوره بهت؟
sinin عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2569 منم ٦سال ناخونام كاشت بود به محضه اينكه متوجه شدم باردارم همرو ريمو كردم حالا شايد ماه هاي اخر دوباره كاشتم ولي خيليا ناخون ميكارن تو بارداري مشكليم پيش نيومده ولي من دوست نداشتم منكه هميشه لاك داشتم الان لاكم نميزنم
مانلی75 عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 398 منم باردارم عزیزم کاشت داشتم از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره منم برنداشتم دیگ ❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤
۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 منم باردارم عزیزم کاشت داشتم از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره منم برنداشتم دیگ مرسی عزیزم هفته چندم هستید؟ اوایل بارداری زیر شکمتون درد داشتید؟
مانلی75 عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 398 مرسی عزیزم هفته چندم هستید؟ اوایل بارداری زیر شکمتون درد داشتید؟ اره یکم درد داشتم خیلی هم حالت تهوع داشتم الان هفته بیستم هستم ❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤