2777
2789

عزیزم نه. برای تبخال و برخی بیماری های قبل از اقدام هم نمونه گیزی میکنند. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاپ اسمیر؟من ده بار دادم ب خاطر تشخیص نوع عفونت زخم دهانه ی رحم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

خواهر شوهرمن رفته بود تو مطب انجام داده بود گفته بود ببر ازمایشگاه میگفت درد نداشت شاید بی حسی بزنن

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
برای مادرمه  پنجاه سالشه  گفتن دیواره رحمش زخیمه

عزیزم، این نمونه برداری رو برای همه زن های بالای 30 سال توصیه میکنند. البته هر دو سال یک بار، برای چکاب بیماری های مختلف. من خودم چون یه زخم داشتم دکترم نوشت و رفتم دادم. بعدش دکتر هم بهم گفت برای سلامتی بهتر هست این ازمایش ها به وصرت دوره ای چک بشه. در سن بالاتر می دونم مرتبت تر هست و زمانش کمتر. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
وای شمام شبیه منی که برای ی ازمایش کوچولو هم حس میکنم دور از جون‌ سرطانه

آخه حال مامانم خوب نیست خونریزیش زیاده ولی همه آزامایشاش خوب بوده فقط نمونه برداریش نیومده

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
عزیزم، این نمونه برداری رو برای همه زن های بالای 30 سال توصیه میکنند. البته هر دو سال یک بار، برای چ ...

خدایا حیرت بده 

من بچه شیر خواره داره از ترس رنگ به روم نمونده

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟