2777
2789
عنوان

به طرز معجزه آسایی دارم خوب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 200850 بازدید | 154 پست
اسم دارویی که بهم داد پودر زنان بود یا پودر سلامت هم بهش میگفتن که باید با کمی آب مخلوط میکردم و قرص ...

سلامت باشی همیشه

برای چیزهای دیگخ هم خوبن

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
بچه ها اسم و ادرس گذاشته بودن که  دکتر مژده پورحسینی این شماره منشیشه منتها فقط و فقط باید ...

سلام خوبین میشه شماره منشی روبرام بفرستین هرچی زنگ میزنم مطبشون جواب نمیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فعلن که هنوزم از اون ترشحات دارم و هنوز داروم تموم نشده فکر کنم هفته دیگه بتونم برم پیش ماما ...

سلام عزیزم ، این تاپیک از بین رفته بودم ، منم مثل شما به این درد گرفتار شدم یه ساله ، باردارم هستم احتمال پارگی کیسه اب دارن با سوزش بالا ، تو رو خدا بگین جواب گرفتین ؟؟ خوب شدین؟؟

شهیدِ خدمت 🪽🥀 ایرانم تسلیت🖤
عزیزم میترسم بگم بقیه بگن تبلیغ میکنی اگه دوس داری توی خصوصی میگم بهت منتها من توی قم زندگی میکنم

شمارو بخدا قسم اسم دکترتونو بگین خواهش میکنم ازتون 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜
شمارو بخدا قسم اسم دکترتونو بگین خواهش میکنم ازتون 

عزیزم بقیه تاپیک رو بخونید گفته

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
سلام خانما سه ماه از زدن این تاپیک میگذره و من الان در حالی پیام میذارم که کاملا خوب شدم همین چند ...

سلام عزیزم میشه شماره ی این دکتر طب سنتی رو به منم بدید؟ 😔 ممنون میشم واقعا

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان کیست و فیبروم و عفونت واژن  از دارو های گیاهی بگیر تا داروهای دست ساز و دکتر بگیرررررر تا داروهای شیمیایی  .... . عفونتم یه مدت خوب میشد باز  برمیگشت 
همیشه بودی بد واژن داشتم ترشحات بد بو 
یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو  همدان پیدا کردم که ازش شیاف واژن گرفتم کاملا عقونتم خوب شد  کیست کامل دفع شد حتی سونوگرافی دودم اثری ازش نبود تنگ کننده هم بود هداروشکر خوب شدم این خانم به من خیلی لطف کرد من میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد
شما نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

عزیزم من دیگه چک نکردم بعد از اون منتها با اقدام دومم باردار شدم و الان پسرکم تو بغلم خوابیده

سلام عزیزم در خواست دوستی دادم میشه قبول کنی سوال دارم ازت...هروقت آنلاین شدی جواب بده ممنونم ازت

دوست عزیزم برای عفونت رحم میشه کامل بگی چی استفاده کردی برم تهیه کنم عفونت دهنما سرویس کرده همیشه در ...

دستور زاج و عسل و روغن زیتون در کانال سیاهدونه ( محمد امین احسانیان ) درمان قطعی هست

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭